להתחתן עם דתי ולוותר על משיכה מינית או להגשים פנטזיה?

lokilove בת 21 | כתבה את השאלה ב-16/10/22 בשעה 21:20

היי,
יש עניין אחד שמעסיק אותי והוא סקס.
הגעתי מבית שמרני, ומוגדרת "דתיה" כלפי חוץ, אבל בפנים אני ממש לא.
אין לי בעיה עם הדת, חוץ מתחום המיניות.
לפני כמה שנים גיליתי את המיניות שלי, התמכרתי קשות, ומאז רוצה לפרוץ גבולות.
כל היום חושבת באובססיביות, רק על מושאי אהבה בלתי מושגים נמשכת למבוגרים ולנשואים בעיקר.
רוצה רק את מה שאסור, מרחיקה לכת עם הפנטזיות. רוצה להביא את המיניות שלי לידי ביטוי.
התאהבתי לאחרונה במישהו מבוגר, נשוי אני לא מפסיקה לחשוב עליו.
מאז החיים שלי נעצרו ונהרסו. עזבתי את העבודה , כי רציתי להיות בקרבתו של האדם, למרות שעובדת במקצוע מבוקש ומוצלח לא מצליחה גם להחזיק מעמד בעבודה. כל היום אני לא מרוכזת ולא מצליחה ללמוד כלום או לסמן לעצמי כבר מטרות ובעיקר בודדה (למרות הכישורים והתכונות). אפס אחוז תפקוד. איבדתי את משמעות החיים- כי אם אין לי זוגיות, אין לי בשביל מה לחיות ואין לי ערך, אני לא שווה כלום. שום דבר לא מעניין אותי בחיים כמו להיות עם מישהו.
אני יודעת שעד שלא אגשים את הפנטזיות שלי לא ארגע.
אני בעיקר מבולבלת. רוצה בחור מיני מאוד, שטוב במיטה ויודעת שעם הדת זה לא ילך ביחד.
אני בקונפליקט מצד אחד, אם ארצה להתחתן אצטרך לוותר כנראה על המשיכה המינית שזה לא בא בחשבון (רוצה בחור שיהיה בן 40,50 , ואצל הדתיים זה ממש לא מקובל). כולם משכנעים אותי לצאת עם צעירים אבל לא מסוגלת בכלל, לא נמשכת אפילו לא במעט.
המון מתחילים איתי, אבל לא מוכנה לשמוע על אף אחד או להיכנס לקשר זוגי, אני לא פנויה רגשית כי תקועה על אותם בחורים בלתי מושגים.
מצד שני, לממש את עצמי מבחינה מינית, עלול לגרום להשלכות לא טובות , ולפגוע בעתיד שלי, בשם שלי . ובאופן כללי, עם כל הרצון העז להגשים פנטזיה, אני רוצה שזה יהיה עם מישהו שאוכל לסמוך עליו, וגם מפחדת מאוד ממחלות וממין לא מוגן. לא יודעת אפילו איך להגשים את הפנטזיה בלי להסתבך ולהתחרט.
המציאות הכואבת אל מול הפנטזיה גורמת לי לדיכאון קשה, מה לעשות???

עדכון מlokilove, שואלת השאלה 2022-10-18 17:26:14

תודה לעונים,
בהמשך לשאלה. האם תיאורתית, גברים בגילאי 40+ , מתעניינים בבחורות "אטרקטיביות" צעירות? או שלכל הדעות קשר כזה הוא חולני?
שמור עדכון

להתחתן עם דתי ולוותר על משיכה מינית או להגשים פנטזיה?

להתחתן עם דתי שמור ולוותר על משיכה מינית

להגשים פנטזיה

להתייאש מהחיים