אני "שטוחה" וממש שונאת את הגוף שלי

עדי בת 27 | כתבה את השאלה ב-09/09/22 בשעה 14:22

שלום לכולם.
אני פשוט שונאת את הגוף שלי, שונאת אותו! אני בחורה גובהה, 1.75, אני מתאמנת בחדר כושר כבר תקופה ארוכה. הבעיה שלי היא שאני פשוט שטוחה כמעט לחלוטין.
זה הורס לי המון ביומיום. תמיד כשמנסים לשדך לי מישהו אז הוא רוצה לראות תמונה שלי. אם אני נותנת תמונה של הפנים ישר מבקשים לראות תמונה שלי עומדת או עם חברות כדי לראות את הגוף שלי. ותמיד, אבל תמיד אני נפסלת כי אין לי חזה.
ביציאות ובמסיבות אני תמיד שומעת איך בחורים מתלחששים ואומרים לחברים שלהם "אם היא לא הייתה כזאת שטוחה הייתי מזמין אותה למשקה", או "תראו את זאת, ממש חלומו של כל נגר".
החברות כי טובות שלי הן בחורות עם חזה ממש ענק. יש לי חברה שיש לה חזה גדול ולחברה השנייה יש חזה עצום. אני מכבדת אותן ואנחנו עושות מלא דברים ביחד, אבל אני מרגישה קנאה אדירה בהן ולפעמים לא מצליחה לפרגן להן.
אמרו לי בעבר ללבוש חזייה מרופדת או להכניס דברים לחזייה רגילה כדי למשוך מחזרים. ברגע שהם גילו שהחזה שלי לא אמיתי הם פשוט ברחו.
מה אני אמורה לעשות אם אני לא רוצה לעשות ניתוח להגדלת החזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"