נפרדה ממני בדרך מגעילה, לא מצליח להתגבר ונגמר מזה שהמשיכה הלאה, איך להשתחרר מזה?

עומרר בן 25 | כתב את השאלה ב-28/08/22 בשעה 19:40

שלום לכולם
לפני כחודשיים האקסית שלי נפרדה ממני זה נגמר בצורה הכי מגעילה שיש היא לא נתנה לי אפילו את הכבוד האחרון וזה נגמר בזה שהיא שלחה לי הודעה שלא מתאים לה יותר למרות שהיא עדיין אוהבת אותי אבל זה עדיף ככה בשבילנו להפריד כוחות.
ששאלתי אותה למה את עושה את זה ככה אחרי שנה שאנחנו יחד את מסיימת את הקשר הזה בהודעה והיא ענתה לי "שהלב הטוב שלה לא היה עומד בזה לסיים פנים אל פנים" ובאמת אני שבור שבור אני קם בבוקר חושב עליה הולך לישון חושב עליה חשוב לציין שאני מעסיק את עצמי מאוד חברים אימוני כושר עבודה אבל שאני לבד זה שוב פעם צף כל היזכרונות עולים וצפים לא מצליח שלא להיכנס לה לסטורי אני עדיין מסתכל ובאמת רוצה להפסיק עם זה אבל זה חזק ממני.
עברנו הרבה בשנה הזאת והתגברנו על הכל האהבה שלנו הייתה חזקה ושום דבר לא שבר אותנו עד לפני חודשיים.
היא אהבה ראשונה שלי לא הייתה לי לפנייה בת זוג אבל היו לי הרבה סטוצים והיא היחידה שבאמת תפסה לי את הלב למדתי ממנה כל כך הרבה באיך להתנהג בקשר ועשיתי טעויות והתגברנו על זה.
כולם אומרים לי תשחרר היא לא בשבילך לא מתאימה לך תבוא אחת שתעריך אותך ושתתאים לך.
לכולם קל להגיד ככה אבל מרגיש שלא מבינים אותי אפילו בת דודה שלה התקשרה אליי ואמרה לי שהיא הורסת לעצמה כל דבר טוב שיש לה בידיים היא הורסת ושאני הגבר הכי טוב שהיה לה עד עכשיו ושהיא הפסידה...
אני מרגיש שהיא קיבלה את זה הרבה יותר קל ממני והיא המשיכה כבר הלאה וזה גומר אותי שעד לפני שהכרתי אותה לא היה אכפת לי מה יהיה עם הבנות ופתאום אני מגיע למצב שאני שבור לא מצליח להשתחרר אשמח אם למישהו יש עצות לתת לי
תודה.