שכבנו בפעם הראשונה, הכל כאב לה והיא לא נהנתה מכלום, מה אפשר לעשות שגם היא תהנה?

תומר בן 16 | כתב את השאלה ב-06/08/22 בשעה 12:00

אוקיי
יש לי חברה כבר שנתיים ואתמול הייתה הפעם הראשונה ששכבנו ביחד (היינו עם קונדום ) .
אתמול כאשר אני הכנסי את הזין שלי לתוך הכוס שלה היא אמרה לי שזה כואב לה , אז ניסיתי לעשות את זה יותר בעדינות, וכאשר אני דחפתי את הזין שלי להפנים שוב ושוב (הכול היה בהסכמה) זה גם כאב לה .
אז אני ניסיתי לשים את הזין שלי בתוך התחת שלה במקום , זה גם כאב לה .היא לא נהנתה משום דבר שאני עשיתי , אז בשביל לגרום לה הנאה אני עשיתי לה ביד (הפעם הראשונה שאני עשיתי את זה למישהי ,והפעם הראשונה שמישהו עשה לה ביד), בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה שלי אני לא ממש הבנתי מה לעשות , אני ניסיתי לעשות לה סיבובים בפנים, למשש
לה את הדגדגן ועוד כל מיני דברים . היא אמרה לי שזה הייה נחמד (כלומר היא לא גמרה או הייתה לה אורגזמה ולא כלום)ואני ממש התבאסתי לגבי זה .
גם כאשר אני שואל אותה מה היא אוהבת היא אומרת לי שהיא לא יודעת. אני אמור היום בערב לפגוש אותה שוב ואני רוצה לגרום לה הנאה צרופה.
אז לסיום החפירה שלי אני בזאת שואל :איך אני גורם לחברה שלי להנות ממה שאני עושה לה?