מתחם הייעוץ של לוינסקי

מפחדת להדבק במחלות מין אבל עדיין רוצה לספק. מה לעשות?

מישהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-21/08/22 בשעה 09:34

אז בתקופה האחרונה יצא לי להיות בכמה קשרים לא רציניים ומן הסתם מיניים
לא סטוצים, יותר קשרים ללא מחוייבות, וזה משהו שנחמד וטוב לי כרגע לעשות
בסקס תמיד עם קונדום כמובן, השאלה או הבעיה שלי היא שחלק מהבחורים שיצא לי להיות איתם ביקשו שארד להם- בלי קונדום
עכשיו אני לא יודעת אם שווה לקחת את הסיכון, או מה בעצם הסיכון? קראתי שאפשר לקבל מחלות מין גם ממין אוראלי (לא בטוחה אם בהכרח בגמירה או לא)
בקיצור
מה לעשות? בא לי לספק אותם ושיהנו, גם יותר כיף למצוץ בלי קונדום בסוף... אבל מפחדת
עצות? מישהו יודע משהו שאני לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"