גדלתי בפנימיות ואין לי השכלה או תעודת בגרות, מה אני יכולה ללמוד באוניברסיטה?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-10/07/22 בשעה 14:10

שלום לכולם אז ככה אני בת 22 בלי השכלה בכלל גדלתי בפנימיות בכמה פנימיות עברתי כל שנה שנתיים בית ספר והבתי ספר היו גם ממש לא איכותיים (כיתות בקרוונים) מלא ילדים ערסים שמציקים ומפריעים בשיעור והייתי לומדת אך ממש מעט לא הייתי מסוגלת ללמוד עם כל מה שעבר עליי , בגיל 17 יצאתי מהפנימיות ולמדתי שנה אחת בפרוייקט הילה עשיתי 4 יחידות אנגלית וגם בלשון אני זוכרת שהצלחתי ללמוד טוב , אין לי תעודת בגרות אני מתחילה עוד חודש השלמת בגרויות אך אני חוששת שאולי בגלל החוסר חינוך שלי יהיה לי קשה לעבור את הפסיכומטרי וכאילו שאין לי אינטיליגנציה בגלל המקום שגדלתי בו וזה שאני גם לא יודעת מילים גבוהות והעברית שלי על הפנים אפילו שאני דור שלישי פשוט מהשכונה שגדלתי בה ככה וההורים שלי גם בלי חינוך , וגם אני מאוד אוהבת את הים ואת הטבע חשבתי אולי אם אלך ללמוד אז מדעי הים וגיאוגרפיה כמובן מאוד מעניין אותי והיסטוריה אך לא יודעת אם אפשר לעשות עם זה משהו אחר כך , אשמח לעצה להכוונה ממכם הגולשים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"