ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 352900

הזמן

דווח

נהל

האם להתרחק מחברה טובה כתוצאה מהתאהבות בה?

אנונימית בת 25 | כתבה את השאלה ב-05/07/22 בשעה 19:38

היה קטע לא מוסבר בגיל 16 עם החברה הטובה שלי, היינו המון ביחד, היינו מחזיקות ידיים, היינו כותבות מכתבי אהבה אחת לשניה, ואפילו אמרתי לה שהתאהבתי בה והיא קצת נבהלה אבל המשכנו כרגיל.
אהבה בנינו לא הייתה מוצהרת זו לזו, באותו זמן היא פשוט לא הסכימה שאני אדבר עם בחורים היה לה קנאה חזקה, וגם מהצד שלי….
ניתקנו קשר לשנה, היא הכירה מישהו וחזרנו לקשר, וסיפרה שהיא מתחתנת, אמרתי לה שיהיה לי קשה להגיע לחתונה, לא היה צורך שאני אגיד למה היא כבר הבינה לבד במה מדובר…
והיא התחתנה עם אותו בחור, יש להם ילד ועדיין אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה לשכוח אותה! ההרגשה הזו של פרפרים בבטן לפני שאני פוגשת אותה, מתארגנת יפה בשבילה, מתרגשת להיות לידה, היא מסתכלת עליי ואני פשוט מהופנטת…אני מרגישה שהיא מתביישת מימני ולא מספרת לי את אותם הדברים כמו לחברות הקרובות שלנו, אני באמת לא יודעת מה היא מרגישה…לאחרונה התחלתי להתרחק מימנה, היא סיפרה לי שהיא בהריון רק חודשיים לפני הלידה, נפגעתי מאוד! היא חושבת שהכול עבר לי, כאילו היא מדחיקה את כול מה שהיה בגיל 16
מה לעשות? להתרחק סופית? הקשר איתה לא עושה לי טוב…(להגיד לה את הדברים ממש לא בא בחשבון). תודה

האם להתרחק סופית?

כן דחוף

להשאר חברות רחוקות

להשאר חברות טובות ולחיות עם זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"