בלבול מיני ויש לי גם ocd שמקשה על העניין עוד יותר! מה לעשות?

פלוני בן 21 | כתב את השאלה ב-29/05/22 בשעה 18:38

טוב תקשיבו יש לי ocd ואולי גם hocd מי שמכיר זו התעסקות אובססיבית סביב הזהות המינית (מצרף קישור על זה)
בגיל 11 נכנסה לי מחשבה לבדוק אם עומד לי מגברים ערומים וכן עמד לי ועד היום עומד לי.
אני עכשיו בן 21, לא עומד לי מנשים ערומות.

בגיל 17 הייתי אצל פסיכולוג חצי שנה אבל לא הספקתי לדבר איתו על הזהות המינית והאובססיה.
אז עד גיל 17 הייתי בטוח שאני הומו כי להפרעה הזו יש מאפיין שהמחשבות נותנות לך הרגשה שהן אמיתיות.
וככה זה עד היום כל הטקסים האלו.
כל פעם זה לופ, מתחיל במחשבה של "אני נמשך לגברים?" -- בודק זקפה מגברים -- בודק זקפה מנשים -- בודק פורנו גייז ואז לסביות ואז קורא מאמרים על נטיות מיניות וhocd והכחשה וכו' וכו' לופ שלא נגמר

אני נגיד לא מאונן 3 חודשים ואז מגיעה השאלה עוד פעם " אני נמשך לבנים?" רואה מישהו: אני נמשך אליו?
פה מתחילים הטקסים. לחשוב למה אני נמשך . להסתכל על תמונות של נשים גברים ואז פורנו גייז או פורנו רגיל.. מבחני gay test וכל הבולשיט הזה.
וכל פעם זה הצליח לשכנע אותי מחדש
פעם שכנע אותי שאני לא נמשך לבנות כמה שנים. אחר כך שאני בי. יום הומו יום סטרייט יום בי,
אובססיות של כמה ימים על זה שתבינו!

ההפרעה הזו גם מפחיתה את המשיכה והתשוקה לבנות , למרות שכן היו לי קראשים על בנות, אך לא מצליח לקבל זקפה מנשים ערומות, לא שכבתי ולא התנשקתי אף פעם, נגיד בחוף בספרד היו בחורות בלי חזיה הסתכלתי ולא עמד בכלל.. כל מיני דוגמאות כאלה
היה לי קראש ארוך על מישהי וכשהייתי איתה היה עומד לי פה ושם, אבל מאוד קשה לי לחשוב על סקס עם אישה אני פשוט לא מצליח לחשוב על זה (מתלבט אם זה גם בגלל הHocd)
הייתה מישהי בבית חולים בת שירות שהייתי חושב עליה מלא ואולי קצת התאהבתי בה, הייתה מישהי בבסיס שגם חשבתי עליה המון קראש קצר כזה כי בדיוק השתחררתי ואני לא רואה אותה יותר, עוד לא הצלחתי לפנטז עליה בקטע מיני , כאילו גם ההפרעה גורמת לי להכחיש את המשיכה לבנות, למרות שגם קשה לי לראות את עצמי בזוגיות עם מישהי, לא יודע קצת קשה לי לדמיין את זה, נגיד באינסטגרם בתגובות מחפש בנות, בקבוצות בוואצפ בודק אם יש בנות ומי, אני מדבר עם חברים על בנות, מסתכל על בנות, בבסיס הייתי עם יושב מדבר אוכל עם מלא בנות, מסתכל.

גם בכללי לפעמים בתקופות האלו יש לי מחשבות על לשכב עם גבר ולמצוץ וזין ולקבל בתחת כו ועומד לי כשאני חושב על זה, אני חושב המון על סקס עם גבר, ו אני מסתכל פה ושם על בנים כן אבל אין הכל משגע אותי , לפעמים אוהב את איבר המין הגברי לפעמים לא
זה פשוט סיוט. כשאני חרמן עם זקפה פתאום באלי לנסות עם גבר לשכב איתו והכל ואחרי שיורדת הזקפה לא בדיוק..
אחרי שאני גומר אז כאילו חוזר לעצמי ואומר לא אני לא הומו וככה כל תקופה.. באינטרנט קראתי על זה וזה נקרא טקסים של נטיה מינית..
בטירונות לפני שנתיים וחצי דיברתי עם חבר שרירי במקלחת שהיה לו איבר גדול והרגשתי שלא יכולתי שלא להסתכל

עכשיו ספציפית מאז שהשתחררתי אני רוב היום כל יום מתעסק בזה חושב מדמיין בודק ממה עומד לי ממה לא פעם בא לי לשכב עם גבר פעם לא, לא יודע, השתמשתי גם בדילדו וגם ויברטור וזה מאוד עינג אותי והיה לי כיף חחח, אוהב לשים גם חוטיני ומשולשים וזה סתם לידע כללי,
פעם אחרי שהייתי מאונן על פורנו גייז ואז גומר אמרתי לא אין מצב אני הומו .. כאילו שם הכל נגמר
ואני לפעמים לא יודע אם זו ההפרעה שגורמת לי לכל הדברים האלה, כי מי שמכיר את הנושא hocd יודע מה זה או שאני מכחיש את זה, אני גם דתי דיי חזק, אז לנסות עם גבר זה מפתה מאוד אך עם זאת מאוד בעייתי, אני קצת הומופוב, כאילו מקבל את כולם אבל לא בעד שיתנו להם זכויות , אז זה גם גורם לי לחשוב האם אני מכחיש את עצמי במידה ו...

מה נראה לכם שאני?

הומו

בי

סטרייט

סטרייט עם hocd

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"