ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

לא מבינה מה קורה למשיכה שלי ואם אני לסבית. מה אני?

בדוי בת 22 | כתבה את השאלה ב-21/05/22 בשעה 17:19

היה לי בן זוג שהכרתי דרך האפליקציה תקופה שעד הזוגיות איתו הייתי רק מפנטזת על בנים, נמשכת לבנים, יוצאת למלא דייטים אבל לא שכבתי עם אף אחד מהם כי רציני שזה יהיה מיוחד.. עם בן זוג. במערכת יחסים איתו מאוד אהבתי אותו ונמשכתי אליו ברמה שרציתי אותו ליידי 24/7 מלא פרפרים מכל מגע ובעיקר רציתי שהוא יהיה הראשון שלי. אחרי תקופה מסוימת של זוגיות מלאת תשוקה מהצד שלי יותר, החלטתי להפרד מכמה סיבות שהעיקרית היא שלא הצלחנו לשכב, זה היה מתסכל היתה לו חרדת ביצוע או שהיה נרדם בסיטואציה.. וכשהייתי פותחת את זה איתו שאולי מדובר בחוסר משיכה כלפיי היה אומר שלא, שזו בעיה שלו חוסר בטחון חוסר ריכוז חרדת ביצוע (היה בתול) . אני יודעת שהוא לא גיי ואני מודעת לחרדת ביצוע, הייתי סבלנית ומכילה, אהבתי אותו רציתי מאוד שזה יהיה איתו. אני מאמינה לו אבל אחרי תקופה ארוכה שמנסים, זה לא צולח הביטחון שלי ירד הייתי אוכלת סרטים מועקה מטורפת וזה התווסף לעוד סיבות שהרחיקו אותי ואחרי מועקה גדולה החלטתי להפרד.
אחרי הפרידה הייתי בסיטואציה עם חברה שצחקנו למות, הבטן שלי התפוצצה מצחוק וכשחזרתי הביתה פתאום הרגשתי פרפרים שמרגישה לגברים. מאז מצאתי את עצמי נדלקת על מישהי מהלימודים , על חברה וכמעט על כל בחורה שנראית טוב. אני לפעמים נלחצת ליידן זה ממש מטריד אותי אני לא מצליחה להבין את המעבר החד. לגביי גברים אני כבר לא מבינה אם מה שמרגישה זו משיכה שכבתי עם שניים היה לי כיף אבל לא הרגשתי את ההתרגשות, את הפרפרים. פתאום גברים קצת משעממים אותי מרגישה שהם חוזרים על עצמם וקשה לי מאוד להמשך כמו שהייתי נמשכת לפניו …. אני לסבית שהדחיקה כל הזמן הזה? או בלבול ? אני כבר בת 22 למה הבלבול הזה הגיע עכשיו ולא בגיל ההתבגרות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"