רוצה לבסס את עצמי יותר לפני שמתחילה ללמוד, זה נורא להתחיל לימודים בגיל הזה?

מור בת 24 | כתבה את השאלה ב-28/04/22 בשעה 19:17

הי, אין לי את מי לשתף ועם מי להתייעץ אז לא היתה לי ברירה אלא לכתוב כאן..
בחודש הבא אני אהיה בת 24, מאז ומתמיד חלמתי ללמוד משפטים ובערך מגיל 18 הבנתי שזה מה שאני רוצה והחלטתי ללכת על זה וללמוד משפטים. אחרי השחרור מהצבא לא כל כך יצא לי לעבוד ולהרוויח,  עברתי הרבה דברים קשים בשנתיים האלה קרסתי מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית זה השפיע עלי ודחיתי את הכל שוב ושוב
היום אני מרגישה טיפה יותר טוב (לא בטוחה) מרגישה שאני חייבת להתחיל ללמוד עוד השנה (אוקטובר) מצד שני מרגישה שאני ממש לא מוכנה לזה משהו בי לא שלם עם זה, אין לי שום תמיכה כלכלית לא מההורים ולא מאף אחד אחר גם נפשית רע לי מדי, אני גרה לבד, אני בלחץ מטורף, עשיתי פסיכומטרי אבל עוד לא הגעתי ליעד, אני חושבת על לדחות את הלימודים עוד שנה ולהתחיל באוקטובר 2023
אבל המחשבה על להתחיל ללמוד בגיל 25 מלחיצה אותי מרגישה שזה כישלון, חברות שהיו איתי בצבא כבר בשנה ב/ג , חברות מהתיכון כבר מזמן התחילו ללמוד ורק אני נשארתי מאחור. לא הוצאתי רישיון נהיגה, לא עשיתי כלום בחיים. לא יודעת מה לעשות.  אני רוצה לטפל בעצמי, ללכת לטיפול פסיכולוגי אולי גם אצטרך תרופות כדי להקל על עצמי. רוצה להתחיל שיעורי נהיגה ולהוציא רשיון לפני שאני מתחילה ללמוד (עשיתי תיאוריה) אבל עוד לא התחלתי שיעורים. אני אפילו לא יודעת איך לבטא את התחושות שלי.. עד כמה זה נורא להתחיל לימודים בגיל הזה? וזה בסדר לדחות את הלימודים שוב? אני אשמח לעצות, להכוונה אני מרגישה אבודה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"