האקנה שלי מחמיר ואני מתלבטת מה לעשות, מה דעתכם?

מתוסכלת בת 20 | כתבה את השאלה ב-27/03/22 בשעה 19:57

היי לכולם, אני ממש אשמח שתקראו את הכל כדי לעזור לי
אז ככה, האקנה התחיל לי כשהתגייסתי לפני שנתיים ישר לקורונה עם המסכות, ואז עור הפנים שלי ממש השתנה נהיה יבש עם מלא שחורים וחצקונים(שלא היו לי בעבר)

ואז השתמשתי בסבון שייבש לי את העור אבל גם את האקנה ונשארו צלקות אדמומיות כאלה
אז הלכתי לקוסמטיקאית כדי שתעזור לי להעלים אותן, רכשתי ממנה כמה תכשירים והם דרדרו לי את המצב בפנים ברמות!!!!! נהייתי ממש מחוצקנת ומלא כתמים אדומים שלא עוברים, כמובן שהפסקתי עם התכשירים אבל החצקונים והכתמים פשוט לא עוברים..
ניסיתי להשתמש בסבונים ובמשחות אבל זה לא עוזר..

התחלתי לקחת גלולות לפני שלושה שבועות כדי שיעזרו לי לאקנה וגם למניעת הריון אבל אני וחבר שלי נפרדנו אז נראלי מיותר להמשיך לקחת את הגלולות- במיוחד כי הבנתי שכשמפסיקים איתן יש התפרצות אקנה ואני ממש לא רוצה את זה
בקיצור, אני חושבת אולי כבר לקחת רואקוטן שיעזור לי לאקנה וגם לשחורים הלוואי
אשמח לחוות דעת האם אתם ממליצים לי(כמובן שאתייעץ גם עם רופא)
תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"