ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

לעשות שינוי מין?

אשה בן 17 | כתב את השאלה ב-26/03/22 בשעה 20:23

שלום אני בן 17 ואני גבר סטרייט אבל יש דבר אחד שאני ממש רוצה וזה ליהיות אשה.! אני דתי וראיתי פורנו ולפני בערך חצי שנה התחלתי להסתכל בפורנו טרנסגנדרים וזה עשה לי קנאה אני ממש רוצה שדיים ואיבר מין נשי וקול נשי וללבוש חצאיות ושמלות ולהיראות ממש יפה לפני בערך שלוש חודשים נכנסתי לחדר של אחותי הגדולה ולבשתי תחתונים חזייה שמלה שמתי כיסוי ראש התאפרתי מרחתי לק בידיים וברגליים ובסוף אוננתי אנאלית וזה היה פשוט מושלם מאז אני לא מפסיק עם זה אני רוצה לדבר על זה עם מישהי אבל מפחד שתספר לכולם ולא תעזור לי ואם אני אומר להורים שלי הם יחשבו שאני משוגע ויעיפו אותי מהבית כמה וכמה פעמים נכנסתי לשיין ועשיתי רשימה של כל הבגדים של נשים החל מתחתונים חזיה ועד הלק ותכשיטים לפעמים אני חולם שאני טס לחול כגבר וחוזר אחרי חצי שנה הביתה בתור אשה יפה מאוד וזה עושה לי את זה קצת בקיצור לא יודע מה לעשות ממש רוצה ליהיות אשה ולעשות כבר ניתוח לשינוי מין אבל זה תהליך הלוואי והיה אפשרות להפוך לאשה ליום אחד.

עדכון מאשה, שואל השאלה 2022-04-22 15:32:53

אני מתה כבר ליהיות אשה כרגע מדברת איתכם לבושה בחוטיני תייץ חצאית חזייה שדחפתי גרביים לבפנים כדי שיהיה נפח וחולצה שחורה סקסית שמתי כיסוי ראש של אמא שלי והתאפרתי מרחתי טיפקס כי אני לא מוצאת את הלקים של אחותי ושמתי טבע נאות הבעיה היא שאני לא יודעת איך להתאפר להתלבש וכו אני מתה כבר לקום בבוקר עם שיער על הפנים לשים חזייה שורט להתלבש ליהיות אשה בגדול זה לא במובן המיני אני באמת רוצה ליהיות אשה אשמח שתכתבו לי איך להתאפר להתלבש איפה אני מוצאת עקבים סקסיות מידה 44 אשמח ממש ממש לעזרה אבל אין מי שתלמד אותי ותיהיה איתי בתהליך . מתה כבר לספר למישהו אבל ממש פוחדת בבקשה תעזרו לי אוהבת ממש תודה.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"