אחרי 4 שנים של זוגיות פרק ב... וחוסר אמון שלו עליי ואיך מתמודדים?

טלי בת 46 | כתבה את השאלה ב-10/03/22 בשעה 14:26

אני ובן זוגי 4 שנים של פרק ב..אני חיה איתו ואיתו גרים בנו כלתו והנכד בן השנתיים..שזה מיסודו קשה..אבל הבעיה העיקרית זה שעל כל דבר קטן שקורה הוא ישר משליך את זה עליי ומוציא לי סיפורים כאילו אני לא מכבדת אותו ואין לו אמון בי..וזה מאוד חזק ופוגע בי כי אני הכי שלו והכי אמיתית ומסורה אליו..וזה כבר פוגע ברמה קשה..נציין כאן שהוא עבר בגידה קשה מגרושתו..ושבתחילת הקשר שלנו היו כל מיני רעשי רקע מהעבר שלי ..וזה עבר ואמרתי לעצמי שאני מנתקת קשרים עם הידידים שלי למענו וגם כי זה לא מרגיש לי ראוי להמשיך ..אלא ראיתי אך ורק אותו..והוא נתפס עליי על כלום וסתם ומפתח לעצמו דמינות שאני מחפשת משהו אחר או ריגוש וזה מאוד פוגע בי..הוא מתהפך עליי על לא עול בכפי.ויוצר חומה בנינו..וגם לא מוכן לשחרר גם אחריי מלא פעמים שאני מנסה להסביר ולעזור לו להבין ולסמוך עליי..והוא מצידו לא מרפה וחושב ובטוח שמה שהוא אומר וחושב זה הנכון..וזה ממה גומר עליי..לא מדבר איתי 10 ימים ..וכל הדברים שלי אצלו..יצאתי מהבית אחרי שהשפיל פגע והעליב אותי..איך לפעול??