גברים מה ההבדל אצלכם ליחס נשים בקטע אפלטוני לבין מישהי שאתם מעוניינים בה?

ליאור בת 20 | כתבה את השאלה ב-03/03/22 בשעה 19:02

היי לכולם
בחצי שנה האחרונה אני בקשר עם מישהו
אני לא כלכך יודעת לפרש את טיב הקשר לכן אשמח לתאר ולקבל את נקודת מבטכם
אנחנו מדברים ממש כל יום על הכל כולל בוקר טוב ולילה טוב ברור שקיימת משיכה כלשהי חיצונית ופנימית אפילו נסעתי אליו והיה ממש נחמד הוא לא ניסה כלכך לגעת כי הוא יודע שאני דתיה (הוא אתאיסט אז זה אישיו גדול בינינו)
הוא קורא לי אשתו ולו בעלי למרות שאני לא קוראת לו בעלי
אבל אני יודעת שהוא יוצא עם נשים אחרות וממה שהוא סיפר לי הוא דיי קליל בקטע הזה כלומר הוא יכול לפלרטט ולצאת עם כמה נשים במקביל והוא גם היה עם דיי הרבה נשים
אבל הוא גם הודה שהקשר שלנו מיוחד ושאני היחידה שהוא מדבר איתה יומיום למרות שאני לא יודעת אם הוא התכוון בקטע חברי או רומנטי
בגלל כל מיני מסרים סותרים בין רומנטי לאפלטוני אני לא כלכך יודעת איך הוא רואה אותי
אשמח לשמוע מגברים מה ההבדל אצלכם ליחס נשים בקטע אפלטוני לבין מישהי שאתם מעוניינים בה

איך הייתם מקטלגים את זה

אפלטוני לגמרי

אופציה לרומנטי