יש איתי במחלקה מישהו שאני פשוט לא סובל אותו ואני לא יודע מה לעשות

מ בן 19 | כתב את השאלה ב-06/02/22 בשעה 18:40

שלום לכם
אני במחלקה עם עבודה סבבה
רוב המחלקה שלי הם אנשים בקבע בדרגות גבוהות
ומן הסתם שכחייל חובה אתה מתחבר יותר אל שאר חיילי החובה מאשר הקבע.
יש אצלי במחלקה חייל שאני גרמתי לזה שיגיע למחלקה שלי ואני ממש מתחרט על זה כי אני פשוט לא יודע למה עם הזמן פשוט התחלתי לשנוא אותו ולתעב אותו ובאמת שקשה לי עם הבן אדם
ואני צבוע איתו כי אני לא רוצה עכשיו אווירה רעה במחלקה שתשפיע על כולם
התחלתי לתעב אותו בגלל כמה סיבות
הוא בן אדם שמאבד דברים ומאשים אחרים בזה
ואחרי שהוא מגלה איפה הוא איבד את זה אומר אופס ולא מתנצל בפני אחרים שהאשים אותם בגניבה
עברתי חדר נטו בגללו ותירצתי שזה בגלל הקורונה
הבן אדם מפיל כל תורנות ששמים לו ומקפיצים בגללו אחרים
עכשיו שתבינו מרוב שאני לא סובל אותו אני מעודד אותו ומשחיר אותו על המחלקה שלנו כדי שיצא מפה שיסרב פקודות משהו שיצא על נפשי לא אכפת לי
הבן אדם כבר חודש בבית בגללי ואני עושה את העבודה שלו ואפילו שאני עובד יותר זה עדיין עושה לי טוב בלב כי אני לא רואה את הבן אדם, רק שתבינו כמה אני לא סובל אותו.
הבעיה היא שהוא חוזר בראשון ואני לא יכול עם זה
זה עושה לי לחצים בגוף ולא נוח
ואנחנו יוצאים כל הפלוגה לנופש בקרוב ואני מבואס מהתחת שהוא כנראה יבוא איתנו
עשיתי טעות נוראית
מה לעשות?
קשה לי פשוט
מחר אני חוזר לבסיס אחרי הסופש והוא כנראה גם יחזור אלא אם כן הוא יצליח להוציא גימלים בעזרת השם (הוא תמיד כל מוצ"ש הולך להוציא גימלים אבל לרוב לא מצליח)
ואני נוסע יום אחרי לשבועיים לאיזה קורס אז יש לי לפחות עוד שבועיים בלעדיו אבל קשה לי גם לראות אותו אפילו קצת
גם החייל חובה השני שונא אותו כי הוא הפיל עליו תורנויות
איך אני מעלים את ההרגשה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"