מעוניין לקבול את המפקדת שלי

ניקולאס בן 20 | כתב את השאלה ב-28/01/22 בשעה 15:57

מה קורה אנשים ממש אשמח לעזרה.
אני משרת בגדוד תותחנים ואני רלש של מפקדת (3 ארונות)
בשבוע האחרון אני לא הרגשתי טוב והלכתי לרופא יחידה.
והרופא יחידה החליט להביא לי 3 גימלים להחלים בבית (מצבי לא היה בשמיים).
אני צריך לציין שאני שאני משרת באילת וביתי נמצא במרכז.
הוא הדפיס את הגימלים באזור בשעה 4 אז עליתי על מדים עשיתי תצריך יציאה מהבסיס ויצאתי לדרגי ולאחר זמן מסויים המפקדת שלי החליטה לכתוב לי שאני לא חוזר הביתה היום (בגלל השעה היא ציינה) ואני חוזר לבסיס עכשיו ומיד!.
כשדיברתי איתה בטלפון היא נזפה עליי שאין שום חייל שלה שיוצא בשעה כזאת ״מאוחרת״ הביתה. אך מצד שני כשעליתי על האוטובוס עוד חייל במקרה היה חבר שלי שיצא באותו יום גם היה סןג של חייל שלה (היא מפקדת פלסם והוא היה טבח וחיילי המטבח הם חלק מהפלסם)
וכמו כן יצא באותה שעה הביתה.
השאלה שלי היא אם אפשר לקבול אותה כל המעשה הזה. וחשוב לציין שזה פקודה בילתי חוקית אז כן הקשבתי לפקודה חזרתי חולה מת לבסיס ויצאתי יום אחרי בדיוק כמו שהיא אמרה לי. אז כמן שהבנתם ביצעתי את הפקודה. האם אפשר לקבול אותה על זה?
חוץ מהמקרה הזה אותה מפקדת הייתה לפעמים קוראת לי בשמות גני כמו למשל ״רוסי״ או מכלילה כמו למשל ״זה קטע של רוסים״ ״כל הרוסים ככה״ אך אין לי שיחה מוקלטת או אותה מוקלטת אומרת את הדברים האלה.
מישהו/מישהי שמבינים קצת יותר ממני יכולים לעזור לי במקרה הזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"