כבר חודשיים כמעט רצוף בבסיס בלי הפסקה

חן בן 20 | כתב את השאלה ב-17/01/22 בשעה 19:04

שלום לכם
אני חייל כבר שנה וחצי
התגייסתי לקרבי מה שבדיעבד אני מרגיש שהייתה טעות שהסכמתי לזה בכלל
התגייסתי באטרף עם רעל והכל
עכשיו היינו אמורים לסגור 28
סבבה הגענו הכל ביום ה26 אני עולה משפט וקיבלתי ריתוק 16 יום
אחרי זה תפסתי תראש אבל באתי לעבור את זה ופתאום מפילים על כולנו בלתם שבת בהפתעה
והנה אני חודשיים בבסיס רצוף כשיצאתי אפטר אחד ביום ה35 מהבסיס שהוא 6 שעות נסיעה מהבית שלי
אשכרה הגעתי הביתה ישבתי שעתיים עם המשפחה והלכתי לישון כדי לקום למחרת ב6 כדי להספיק לחזור לריתוק

מה אני עושה?
אני מאבד את השפיות הדבר היחיד שטוב בכל העניין זה שאני חוסך כסף אבל זה לא מעניין אותי כי אני אשכרה כל היום בחור הזה רואה חול וגמלים

מה לעשות?
אני משתגע כבר זה לא נורמלי
ניסיתי להוציא גימלים הכל אבל הרופא יחידה פה רשע פשוט

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"