מה לעשות עם המשך החיים?

תהילה בת 21 | כתבה את השאלה ב-27/09/21 בשעה 10:11

אני בת 21. משוחררת מחודש פברואר
התנדבות במדא במשך כמה שנים עם קורס הדרכה ופיחת קורס מתנדבי נוער
בעלת רישיון c1 . ורובאי 06.
משכירה דירה מגיל 17. ללא משפחה תומכת
יש לי בן זוג כבר 4 שנים. בשנה האחרונה גרים ביחד
אני כרגע ממש מתלבטת מה לעשות עם עצמי, מבחינת לימודים אני כלכך אוהבת ללמוד, הציונים בבית ספר שלי גבוהים, כל מי שמכיר אותי יודע שאני יכולה לעשות הכל מהכל.. ללמוד את המקצועות הכי קשים ורק לעוף למעלה .
הבן זוג שלי בקבע.
ואני מבחינתי רוצה להקים משפחה וילדים- אני כל החיים גדלתי לבד , אבא שנפטר ואמא שלא הייתה בבית. וזה הדבר שאני הכי רוצה בחיים. להקים את המשפחה שלי ולגדל את הילדים שלי ולהיות בבית איתם
ואני כרגע מתלבטת לאן להמשיך את החיים
האם לשבת ולחפש מה ללמוד ולפתח איזה שהיא קריירה שכוללת בה משמרות ושעות ארוכות וככה להגשים את הידע שלי ולא לעבוד בעבודות מזדמנות למינהן
או באמת לנסות בקטן ולחפש עבודה מזדמנת שהיא במשרת אם ולהתחיל להתקדם משם לניהול בלי ללמוד כלום
אני לא יודעת אם זה אפשרי באמת להתקדם בחיים ולהרגיש שעושים משהו מבלי ללמוד איזשהו תואר
אבל אני יודעת שברגע שאני אלמד תואר כל עניין הילדים ממש ידחה .. זה תקופה של לימודים שאי אפשר להביא ילדים, ובמיוחד שמתחילים עבודה חדשה
אשמח לשמוע עצות, אין אף מבוגר כרגע בחיי שיכול לתת עצות טובות לחיים
תודה לכולם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"