המפקדים שלי מענישים אותי חזק יותר בגלל שאני יותר זמן בצבא. מה לעשות?

תקול בן 19 | כתב את השאלה ב-25/09/21 בשעה 19:23

שלום לכם
התחלתי טירונות קרבית באוגוסט
התגייסתי לתפקיד ג'וב בעקבות פרופיל ולקח לי 5 חודש להעלות אותו ועוד חודש שיאשרו לי את ה55 לקרבי
בקיצור הגעתי לקרבי שמחתי בטירוף
הגעתי לשיחת הכירות עם המפקדים החדשים וסיפרתי להם איך הכל התחלתי וזה
הם כנראה העבירו את זה למפ לממ והם גם זימנו אותי לשיחה שהם שמחים שעשיתי את זה ושיש להם ציפיות גבוהות ממני בגלל שאני זמן רב בצבא וכו וכו
בקיצור נגיד מאחרים למסדר כולם מקבלים שעה ביציאה על זה ואני 5, "כי אתה הרבה זמן בצבא ואמור להבין את זה כבר"
לא מתייחסים אליי כשווה
קיבלתי שבת על דברים פעוטים שאחרים בגג של הגג קיבלו יום ביציאה
אני לא מבין את זה למה זה מגיע לי?
כשהייתי בסדיר להפך התפנקתי והמשמעת ירדה אז אמור להיות להם ציפיות נמוכות יותר עכשיו אני מבין טירונות קרבית וכל זה אבל למה להתייחס אליי כלא שווה?
מה אני אמור לעשות?
לא רוצה לעשות בלגאנים כי בכל זאת נלחמתי להגיע לשם ואני לא מתחרט על זה
תעזרו לי כי זה נהיה בלתי נסבל ואני רוצה שיתייחסו אליי כשווה
גם מנפיצים עליי משימות והמפקדים מבקשים ממני להדגים דברים כאילו אני יודע אותם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"