גילוח המפשעה נשים. מה לעשות?

ילדה צברית בת 15 | כתבה את השאלה ב-16/09/21 בשעה 21:00

היי, רציתי להתייעץ לגבי כל נושא הגילוח.
התנסיתי כבר כמעט בכל דרך להסרת שיער חוץ מלייזר, שעווה, גילוח, מכונת פינצטות משחות וכ'ו.
אני די שונאת הוצאת שיער, כלומר אני אוהבת אבל שונאת.
אני אוהבת להרגיש חלקה אבל התחושה נמשכת ליום והעור שלי הופך לרגיש, לקרמים דאודראנט ועוד כל מיני מוצרי טיפוח.
כשזה זה מגיע לאזור המשפעה אני די אבודה.
ניסיתי עם המכונת פינצטות ואני אתן צלש לעצמי כי זה היה כואב בטירוף. ניסיתי גם שעווה אבל לא את הכל כי עשיתי לעצמי וזה הרגיש כמו יותר מדי עבודה, בקושי הרגשתי את הכאב.
וכמובן שגילוח.
אני מגלחת את אזור המפשעה כבר בערך מגיל 12, את כולו.
אני שונאת לעשות רק קו ביקיני או כל מיני צורות מוזרות, אני אוהבת שהכל שם חלק.
תמיד שגילחתי יום אחרי האיזור רגיש, לא מגרד או שורף, מה שהיה קורה לי פעם כי גילחתי בצורה חובבנית עם סכין גילוח חד פעמי.
הוא פשוט רגיש.
לפעמים אפילו יוצאים מין חצ'קונים באיזור, זה לא בדיוק חצ'קונים אלא נקוות אדומות בולטות.
שמעתי שיש בנות שמגלחות רק כלפי מטה אבל אני פשוט לא מצליחה להבין, זה אני או שהן פשוט הזיות?!
כשמגלחים רק כלפי מטה נשארים קוצים ואני תוהה אם אצלהן זה לא ככה או שהן לא מבחינות בזה, אני מניחה שגילוח מהכיוון הזה לא יגרום לגירוי אבל זה פשוט לא מספיק מבחינתי.
רציתי לדעת לגבי גילוח, אם יש לכן סדר מסוים ותכשירים שבהן אתן משתמשות שלא יהיה גירוי.
בנוסף תמיד שאני מגלחת יורד לי דם ואני לא מבינה למה. אני עושה בעדינות מיירבית, עם סכין גילוח רב פעמי של ג'ילט עם חמישה להבים ותמיד תמיד עם סבון.
אני גם חשבתי עם ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי שעווה פעם בחודש נגיד.
בעיקרון כן יש לי את הכסף אבל מצד שני אני גם מרגישה שזה בזבוז, זה מאה שקלים לפחות לפי מה שהבנתי ואני חושבת על הדברים האחרים שאני יכולה לעשות עם אותו הכסף.
אשמח להמלצות מבנות שעושות שעווה אצל קוסמטיקאית. כרגע אני הכי נוטה לאופציה הזו כי כשעשיתי שעווה רק פעם אחת השיערות צמחו הרבה יותר דלילות אחרי הרבה יותר זמן מגילוח. נשארתי חלקה בסיבות השבוע או יותר, שזה מצוין.
בהחלט אין לי כסף ללייזר ככה שזו לא אופציה מבחינתי.
אם השאלות לא מסודרת השאלה שאני בגדול מעוניינת לשאול היא, באיזה דרכים התנסיתם להורדת שיער במפשעה ומה הדרך המועדפת עליכן?
תודה מראש לכל העונות(:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"