למשפחה שלי יש דירות שהם לא משכירים ולא מוכרים. מה לעשות?

שלומי בן 29 | כתב את השאלה ב-06/09/21 בשעה 10:20

אני כל כך מתבייש לשאול את השאלה שלי. יש לי אבא ודודה (אחותו) שמאוד קשורים אחד לשני. לפני בערך עשר שנים הדודה שלי התאלמנה וקנתה לעצמה דירה נוספת.
מאז המוות של בעלה, הבית הראשון שלה, הבית שהיא חייתה בו עם בעלה, עומד במקום. אף אחד לא נכנס ואף אחד לא יוצא. היא לא מוכנה להשכיר את הדירה לאף אחד.
עברו כמה שנים וסבתא שלי, עליה השלום, נהייתה במצב גריאטרי. הביאו לה מטפלת שטיפלה בה ממש יפה והיה נפטרה לפני כמה שנים. היא הורישה לאבי ולדודתי דירה של שני חדרים באזור המרכז. הדירה כבר עברה לבעלות של שניהם, ושוב - הם לא מוכנים להשכיר את הדירה ולא מוכנים למכור אותה.
כשאני שואל אותם לגבי זה הם מתחמקים, שותקים, מתעלמים ואין לי תשובה למה הם עושים את זה. אנשים אחרים היו מתים כדי שיפול להם לידיים נכס כמו דירה שאפשר למכור ולקבל מיליונים או להשכיר.
מה בדיוק אני יכול לעשות כדי לשכנע את העקשנים הטיפשים האלה להשכיר את הדירות שלהם או למכור אותן?

עדכון משלומי, שואל השאלה 2021-09-11 01:30:57

וואו, ממש מאוכזב מהתשובות ומהתגובות שלכם.
אם אין לכם משהו מועיל או חכם להגיד - בבקשה תשבו בשקט. אני חושב שאת התשובות של "זה לא עניינך" צריך למחוק. כאן זה מקום לקבל עצות ותשובות, לא ביקורת בוטה וסותמת פיות.
אני מאוד אעריך אם אנשים ישקלו לתת תשובות אמיתיות ומועילות.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"