בחורה שמנה עבדה עליי בטינדר

מבולבל בן 18 | כתב את השאלה ב-26/08/21 בשעה 16:20

שלום אנשי Askpeople, אשמח בבקשה לעצה עניינית בלי לשפוט אותי...

יצאתי לדייט ראשון מהטינדר, וזו הייתה החוויה הכי נוראית שחוויתי בעולם הדייטינג עד עכשיו. ראיתי בחורה ממש חמודה בטינדר ולצערי כל התמונות שלה גם בטינדר וגם באינסטגרם היו תמונות רק של הפנים שלה, ותמונות עם זוויות מחמיאות וכאלה.

השיחה מאוד זרמה, והכל הלך ממש טוב, ביקשתי מספר, התכתבנו, דיברנו, והחלטנו להיפגש. כשהגעתי לאסוף אותך והיא יצאה מהבניין לכיוון שלי, חטפתי הלם, פשוט הלם. מצטער, אבל היא הייתה כל כך הרבה יותר גדולה ממה שציפיתי, הפנים היו אותו הדבר, אבל הגוף היה פשוט כל כך הרבה יותר גדול ממה שציפיתי, וקפאתי לא ידעתי מה לעשות...

אני לא רציתי להגיד לה כלום ולפגוע בה, אז פשוט המשכתי איתה דייט שלם כמו שתכננו ביחד ואז אחרי הדייט אמרתי לה שאין משיכה וחתכתי. במשך כל הדייט פשוט סבלתי והרגשתי נורא מובך, אני ממש פחדתי שמישהו שאני מכיר יראה אותי איתה (עם כמה שזה נשמע רע), ורק חיכיתי שהכל כבר ייגמר...

הבחורה שאלה אותי בתחילת השיחה מה הגובה שלי, ואני כמובן עניתי לה כי אין לי בעיה לענות לה אם גובה זה מה שחשוב לה אז בכיף. אבל איך אני אמור לעשות את זה עם המשקל שלה? וואו אני פשוט בחיים לא שהסיטואציה המביכה הזו תחזור על עצמה באמת אני פשוט רוצה למנוע את זה בכל מחיר...

אני בטוח שהבחורה הזו תמצא לעצמה מישהו שיאהב אותה כמו שהיא... אבל איך אפשר להסתיר דבר שכזה? זה כל כך לא פייר ולא הוגן.

בנות, השאלה שלי היא אליכן, איך אני שואל אתכן מה המשקל שלכן? אם הייתי שואל אתכן מה המשקל שלכן אחרי שאתן שואלות אותי מה הגובה שלי זה היה מתקבל עבורכן ולא הייתן נעלבות? אני יודע שזה מאוד מאוד שטחי, אבל באמת שאני לא נמשך לזה ואני בטוח שהבחורה הזו תמצא מישהו שכן נמשך לזה. אבל אני לא, וזה מפריע לי בדיוק כמו שהגובה של הגבר יכול להפריע לכן ואני פשוט לא יודע איך להוציא את המידע הזה מכן כי אתן נפגעות מזה...

אז מה היא הדרך הטובה ביותר לדעתכן לדעת מה המשקל שלכן? או לפחות פשוט לדעת שהגוף שלכן הוא רזה וחטוב כי זה מה שמושך אותי אישית...

האם זה בסדר לשאול בחורה מה המשקל שלה?

אם היא שאלה לגבי הגובה שלך, גם אתה יכול לשאול לגבי המשקל שלה

זה בסדר לשאול מה המשקל שלה גם אם היא לא שאלה לגבי הגובה שלך

בשום פנים ואופן זה לא בסדר לשאול בחורה מה המשקל שלה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"