להגיע לחתונה או לא? אהיה בן אדם רע אם לא אגיע?

מבולבלת בת 18 | כתבה את השאלה ב-25/08/21 בשעה 13:50

הוזמנתי לחתונה של בת דודה של בן הזוג שלי, הקשר בינינו רציני ואני מכירה אותי ואת המשפחה שלו יותר משנה, אני מכירה אישית גם את בת הדודה ובן זוגה כמובן. החתונה שלהם נקבעה כבר לפני חודשים, וכמובן שנענתי בכיף להזמנה. אבל, גיליתי עכשיו שיום לאחר החתונה, כלומר בבוקר אחרי קבעו לי מבחן חשוב בלימודים.
מה אני עומדת לעשות? ללכת? לא ללכת? האופציה של לעשות מועד אחר לא קיימת וחשוב לי מאוד להוציא ציון טוב במבחן. האירוע מתחיל בערב ואני בכלל אדם ששונא את חיי הלילה ומעדיף לישון מוקדם אבל חשוב לי להיות שם בשביל בן הזוג וגם בשביל ״להיות חלק״ מהמשפחה. לבוא ולצאת מוקדם? מרגיש לי רע לנטוש ולעזוב באמצע, לא יודעת. אבל מצד שני גם לא לבוא אחרי שהסכמתי ותכננתי הכל זה פספוס, ומצד שלישי, המבחן מאוד חשוב לי ואני באמת חושבת שיהיה לי קשה להתרכז ולתפקד אחרי לילה של בילויים.

בקיצור, אני גרועה בהחלטות על מצבים חברתיים מסובכים ולא יודעת מה להחליט, מרגיש לי שהבחירה היא בין עצמי לבין החבר ואני לא יודעת מה לעשות :(

לבוא או לא לבוא?

לבוא

לא לבוא

לבוא לקצת וללכת (?)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"