מרגישה שהוא התחיל להתעלם ממני אבל הוא אמר שזה לא נכון. מה לעשות?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-10/08/21 בשעה 20:10

הוא אמר זה לא נכון ושזה מסובך ושצריך לשבת ולדבר על זה.
הוא גם סינן אותי במשך יום.
קבענו להיפגש איזשהו יום, ואז הוא אמר באותו ערב שכבר תיכננתי להיפגש איתו שהוא יוצא עם חברים ושהוא קבע איתם כבר יום לפני כן והם פשוט לא החזירו תשובה עד הרגע הזה, ואמרתי לו שהוא פשוט לא שם עליי והוא אמר שזה לא נכון והוא מצטער אם זה היה נראה ככה, ואז הוא אמר שנפגש יום אחרי והוא לא תקשר בכלל.
הוא דפק לי יציאה עם חברים כי חשבתי שאני והוא נפגש ונדבר על מה שקורה לו.
אני יכולתי לשאול אותו יום אחרי אם נפגשים, אבל ניסיתי לפתח איתו שיחה כל כך הרבה פעמים שכבר היה נמאס לי לכתוב לו אם הוא רוצה להיפגש, וחשבתי לעצמי שאם הוא באמת היה רוצה להיפגש ולדבר איתי על למה הוא כבר לא מתקשר איתי הוא היה כבר קובע איתי משהו.
עכשיו, כדאי לשלוח לו עוד הודעה או לא לשלוח כלום ונמשיך בחיים שלנו?
כי לא נראה לי שהוא הולך לשלוח הודעה אם אני לא אזום את זה, ונמאס לי ליזום כבר הכל. אם הוא היה ממש רוצה לדבר על זה הוא היה אומר לי.
הוא פשוט באמת לא שם עליי למרות שהוא אומר שזה לא נכון.