האם לגור עם ההורים בזמן התואר?

שמש בת 22 | כתבה את השאלה ב-08/08/21 בשעה 12:18

היי כולם

אני כרגע בדילמה אם בגיל 22 זה לגיטימי לגור עם ההורים. באוקטובר הקרוב אני מתחילה ללמוד תואר אחרי שכבר פרשתי מתואר קודם, בעיר אחרת. בתקופה של התואר שפרשתי ממנו ההורים עזרו לי כלכלית וגרתי במעונות. אחרי שהבנתי שזה לא המסלול שלי, חזרתי לבית שלהם והרגשתי ממש מושפלת. כל החיים שלי רציתי לגור לבד, ללמוד ותוך כדי לעבוד אבל יצאתי מהסרט מאוד מהר והבנתי שעם יכולת הלמידה הבעייתית שלי (הפרעות קשב וריכוז די קשות) אני פשוט לא אצליח ללמוד תוך כדי.

עכשיו.. אני מתחילה, סוף סוף, תואר שאני רוצה מאוד ומרגישה מחוברת למקצוע, יש לי עתיד בזה ואני מאוד מרוצה מהבחירה שלי. אבללל!! אני גרה חצי שעה מהאוניברסיטה.

ההתלבטות שלי היא אם זה בסדר לגור עם ההורים לזמן הלימודים או לחצי מהזמן עד שאעבור למעונות או דירת שותפים (כרגע אין לי מספיק כסף ולא רוצה שההורים יכלכלו אותי בשום אופן, מבחינתי זה כמו להמשיך לגור בבית שלהם) או ש22 זה גיל מאוחר וצריך לצאת מהבית, גם אם זה אומר שאפרוש מהאקדמיה.

האם לגור בבית או לצאת לעולם הגדול?

צאי מהבית. הגיע הזמן.

סיימי ללמוד וצאי מהבית כשאת יכולה לכלכל את עצמך

פתרונות אחרים?? תשאירו תגובה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"