אחרי דייט ראשון שהלך טוב, כמה זמן לגיטימי לחכות להודעה ממנו?

אנונימית בת 25 | כתבה את השאלה ב-20/06/21 בשעה 12:43

יצאנו לדייט ראשון אחרי שהכרנו בפייסבוק, עברנו לווצאפ ובסופו של דבר דיברנו גם בטלפון שיחות ארוכות אל תוך הלילה של שעה ולפעמים גם יותר. הרגשתי שכיף
לי לדבר איתו, יש חיבור, וייב טוב ואנחנו באותו ראש.
כל התקופה הזו הוא אמר כמה שהוא כבר רוצה ומחכה לראות אותי והיה מחמיא לי מלא. אז נפגשנו ולמרות כל השיחות בטלפון משום מה התקשיתי להפתח ולדבר הרבה כי אני טיפוס די ביישן, אבל זה לא שלא דיברנו בכלל. בסופו של דבר היה גם הרבה מגע פיזי שהוא יזם- התנשקנו, התחבקנו ומעבר לזה, הוא אמר שהוא מרגיש איתי בנוח, אמר גם יותר מפעם אחת ״בפעם הבאה נלך ל..״, ככה שאפשר לשער שהוא מעוניין להמשיך למעבר לדייט ראשון, גם לפי מה שאמר וגם לפי המגע הפיזי.
כשנגמר הדייט הוא אמר היה לי כיף, אני אדבר איתך ונתן נשיקה על הפה. אנחנו כבר יום אחרי ועדיין לא הראה סימני חיים.
יכולה להיות סיטואציה כזו שגבר מראה עניין פיזית ומילולית לפי הדברים שאומר, ואז פתאום ייעלם ויתחרט?
הרי אם לא הייתה משיכה, הוא היה מתקרב אליי ככה? או אם הוא לא היה רואה את זה קורה בינינו, הוא היה מדבר על דברים שנעשה בהמשך?
קשה לי להבין, אם הראית עניין, אז למה לשחק משחקים ולמשוך את השיחה לעוד יומיים או יותר?