לא מצליח למצוא זוגיות רצינית. מה לעשות?

לירן בן 29 | כתב את השאלה ב-15/06/21 בשעה 12:52

היי אודה לעזרתכם. בזמן האחרון (ואפשר להגיד גם בשנים האחרונות) אני יוצא לדייטים דרך אפליקציות ואתרי הכרויות, אבל לא יוצא לי מזה שום דבר רציני. כן היתה לי מערכת יחסים רצינית בעבר של מספר שנים ומגורים משותפים וזה הסתיים בפרידה.
משום מה בחורות שאני מעוניין בהן חוששות ״להכנס״ איתי לקשר וזה הרבה פעמים מסתיים בדייט ראשון/ שני. הקשרים שאיכשהו ״מתקדמים״ אצלי זה בחורות שמחפשות סטוצים, מחפשות כסף, או שרוצות לנצל. לאחרונה גם ״נפלה״ עלי בחורה נשואה ששיקרה לי שהיא פרודה וזה סוג של עורר אצלי סימני שאלה מאוד לא טובים בעיקר איתי לגבי עצמי..
אציין גם שאני לא איזה בראד פיט אבל כן נראה טוב (לפי מה שאומרים לי), עובד בתחום הכושר וגם בוגר טכניון, גובה סביר 1.75. אני כבר נושק לגיל 30 וכל החברים מסביבי במערכות יחסים רציניות, חלקם כבר נשואים עם ילדים. מה אפשר לעשות?