בין הסדינים לבין הרגשות...

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-09/06/21 בשעה 15:48

היי
אני אחרי פרידה מאוד קשה וחברות שלי ואני הגענו למסקנה שאולי כדאי לנסות להיות עם מישהו אחר כדי לשחרר קצת את הראש .
מפה לשם הייתי עם מישהו ביום שבת מישהו מהעבר הרחוק והיה ממש מוזר הוא לא דיבר הרבה כמו שדיבר בהודעות ופתאום היה ממש ווירד סיטואצישן באתי לרדת לו כי הוא היה ממש קפוא וחצי דקה אחרי הוא פשוט גמר והתכחש לזה ואז כבר אמרתי לו שלא באלי ושאני מעדיפה שיילך הוא לא ניסה אפילו להתעקש פשוט הוא קם והלך ואמר שהוא לא מבין אותנו (המעשנים - עישנתי לפני שהוא בא אבל לא הרבה הייתי בראש סבבה)
בקיצור חשוב לציין שנלחצתי והאקס שלי התקשר מלא פעמים באמצע וגם אין לי ניסיון בסטוצים בכלל מעולם לא הייתי בסטוץ אלא רק בקשר
סיפרתי לחברות והם אמרו לי שהכל בסדר שגברים יכולים לגמור ככה ממש מהר ושזה ממש הגיוני שאני לא נמשכת אליו ועשיתי טעויות של מתחילים כמו סקס בצהריים בפעם הראשונה זה כנראה אסור
הבן אדם שלח לי הודעה אחרי יומיים אם אני בסדר ומה קורה איתי עכשיו אני יודעת שיש את החוק הזה שלא ממחזרים אנשים כאילו היה זהו נגמר וזה לא שהוא היה טןב הוא היה גרוע הוא לא התמסר לזה והיה ממש מוזר הוא גם כתב לי שהוא לא היה צריך להגיע הגישה כזאת אבל מה הוא רוצה עכשיו אני מבולבלת לגמרי למחזר לא למחזר ? מה עובר לי בכלל בראש שהוא מדבר איתי כאילו בפעם הקודמת הוא יצא פדחן כי הוא היה נשמע קזנובה והוא קצת יצא בתול כשנפגשנו
אני מודה שאני קצת מבלבלת כי אני נראית עם ניסיון עגיל פיטמה והכל אבל אני בלי ניסיון בשיט אין לי מושג בעולם הזה בכלום וחשבתי שבגלל שהוא כדורגלן ובן 25 אז הוא יבין מה עושים
בקיצור אשמח לעזרה מישהו שקצת מבין

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"