ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

גבר מתוסבך. האם המשיכה לנשים יכולה להתגבר?

רועי בן 20 | כתב את השאלה ב-09/06/21 בשעה 12:03

שלום לכולם
מעולם לא הייתה לי משיכה מינית לגברים בטח שלא משיכה רגשית או רצון לזוגיות עם גבר
אבל בגיל 13 כשכל הבנים בכיתה התחילו לראות פורנו התחלתי גם. אני זוכר שבגיל 13 היה לי מאוד קשה לקבל את העובדה שנשים הן גם חרמניות כמו גברים ושגם הן רוצות בזה, וכנראה שמבחינת בגרות לא הייתי מוכן לצפות בכל מה שקשור לאישה שמוצצת או מקבלת מגבר
אבל כן הייתי חרמן ובלחיצת כפתור באתרי פורנו לחצתי על פורנו גייז. אני זוכר שהגירוי היה מכל האקט עצמו, הנשיקות המגע וכל הקשור בזה ולאט לאט נשאבתי לפורנו של הומואים
בגיל 17 החלטתי להיפגש עם גבר פעם ראשונה ומאז מצאתי את עצמי נפגש עם גברים, אחרי כל פגישה הייתי חווה רגשות אשם שעם הזמן הלכו ופחתו
חשוב לי לציין שכל הזמן הזה הייתה בי משיכה רגשית לנשים, הייתי מתאהב בהן ורוצה להיות בחברתן, אבל בגלל שאני קצת חסר ביטחון וביישן מעולם לא יצא לי להתנסות עם אישה למרות שבאמת רציתי (לא היה לי מקום נורמלי כי ההורים כל הזמן בבית וכו׳)
הפיתרון של הפגישות עם הגברים היה מאוד נוח וזמין
לאחרונה אני מרגיש שאני באמת רוצה לעשות שינוי
מרגיש זה רגל של הפורנו גייז והפגישות עם הגברים קצת ״דפקו״ לי את המשיכה לנשים (שלגמרי עוד קיימת אבל לא כמו המשיכה לגברים שחוגגת)
התחלתי לצפות בפורנו רגיל. של סטרייטים. עם ההבנה וההכלה (שבאה עם הגיל) שהאישה גם נהנת
אני מוצא את עצמי נהנה גם מזה אבל לא בטוח עד כמה (לפעמים אני פוזל קצת יותר לגבר ולפעמים מצליח להתפקס על האישה)
מצטער על כל החפירה הזאת אבל רציתי באמת לשאול מה דעתכם בנושא
מה אני אמור לעשות
האם המשיכה לנשים יכולה להתגבר עם הצפייה בפורנו של סטרייטים ולהרגיל את עצמי לפי זה כי אני מרגיש שלראשונה בחיים שלי אני באמת רוצה לעשות שינוי שהיה לי מאוד קשה לעשות לפני
אשמח לשמוע את עצותכם ודעתכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"