אשתי בגדה בי ומאשימה אותי בזה כי היא מתוסכלת מינית. מה לעשות?

אפס בן 36 | כתב את השאלה ב-02/06/21 בשעה 20:04

נשואים 6 שנים וביחד 8 שנים. יש לנו ילד מקסים בן 5. כבר 4 שנים שעושים טיפולי פוריות בשל בעיות גינטיות שיש לה. הסקס שהיה לנו היה מאמן מאוד. ניסיתי לגוון משהו, כל פעם קיבלתי סירוב מצד השני. והכל התגלגל ככה. לפני כחודשיים גיליתי שהיא מדבר בסתר עם גבר אחר דברים מאודדדד ארוטיים. פתחתי את זה. אמרה לי שהיא בדיכי לא מרגישה טוב, וטיפולים ורחוק וככה ניסתה להחזיר חשק לחיי המין. סיכמנו לעבוד על הזוגיות, רציתי ללכת לטיפול זוגי. לא הלכנו כי היא התקמצנה. ואז לפני כמה שבועות התחילו לצוץ את אותן סימפטומים. שמתי לה מקליט בסתר וגיליתי שהיא מזדיינת עם מישהו באוטו. ריב חבל על הזמן. כדי לא לפרק חבילה החלטנו לנסות טיפול זוגי ויחסים פתוחים. זה היה לפני שבוע. היום אחרי תקופה שלא שכבנו ניסינו לעשות. ליטפתי אותה אולי קצת יותר מדי זמן ואז כשראיתי שמשהו לא טוב, שאלתי אותה. והיא שפכה את הכל עלי. שהיא מתוסכלת מינית, ואני אפס שלא מצליח לעונג אותה. אני כלום והכל בגללי. בכתה חזק. שאלתי אותה למה לא דיברה על זה התחילה לצרוח עלי שהיא לא הייתה אמורה לדבר, הייתי חייב להבין לבד. צרחה כמו... זה היה סופר אלים, סופר כואב
היחסים האלה ברור לי שזה הסוף, אני לא בטוח שאי פעם אצליח להחזיר אימון באישה או אפילו לשכב עם כל אישה. ביטחון עצמי מתחת לרצפה. בא לי למות והדבר היחיד שמחזיק אותי בחיים זה הילד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"