לפנק את עצמיי בבית מלון ונערת ליווי כמתנת יום הולדת 33? מפחד ממחלות מין

המיואש בן 32 | כתב את השאלה ב-01/06/21 בשעה 15:57

היי,
בקצרה,
חודש הבא חוגג 33 (בתול בן 40?) וכבר כמה שנים חשבתי לפנק את עצמי בלילה בבית מלון ולהזמין נערת ליווי.
אני מתבייש אבל הסיבה לכך היא שאני עוד שניה בן 33 ומעולם לא הייתה לי בת זוג, לא עשיתי סקס נורמלי ואפילו לא התנשקתי עם בחורה.

אני מפחד לעשות זאת מבחינת מחלות מין (קונדום כמובן אבל לא חסר מחלות שעוברות דרך חיכוך העור).

בבקשה תייעצו לי האם כדאי או לא, או כל דעה אחרת בנושא.
באמת שרע לי ואני משתוקק ללילה עם בחורה.
כל-כך קשה לי, אני לא מסוגל להסביר אפילו.

תודה רבה.

האם כדאי להזמין נערת ליווי ליום הולדת?

כן, זה בטוח

לא, זה ממש לא בטוח

מבין לליבך אבל אל תסתכן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"