איך לגרום לה להבין שזה לא בגידה?

ליהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-11/05/21 בשעה 18:07

טוב לי בעצמי זה נשמע המצב הכי הזוי שיש,אבל זה המצב שנתקלתי בו,אתמול בסביבות השעה שמונה בערב חזרתי מרופא שיניים באוטובוס,הוא הוריד אותי בתחנה המרכזית 5 דקות הליכה מהבית,בהיותי הולכת עוצר אותי אדם,נראה בגיל העשרים המוקדמות,חוסם לי את הדרך ולא נותן לי לעבור עד שלא אתן לו את המספר שלי,מדובר בבן אדם גדול גוף,פחדתי...פחדתי מהנורא מכל,אחרי כמה שניות ארוכות של רעידות בגוף אני מרגישה שמחבקת אותי יד סביב העורף,ולאחר מכן מרגישה נשיקה בלתי,סובבתי מיד את הפנים וראיתי חבר טוב שלי,בן זוג של חברה הכי טובה שלי,הוא אמר לי:
יאלה מאמי את באה?"
באותו רגע אותו הבחור שהטריד אותי שאל אם זה חבר שלי,הבחור ענה לו שכן,אותו אדם פשוט התנצל הולך,כמובן שבן זוגה של חברה שלי ליווה אותי עד הבית(הוא בדיוק היה בדרך אלייה)
הודתי לו ומיד התקשרנו לחברה שלי בת זוגתו לספר לה מה קרה...
התגובה שלה היתה מפתיע,היא בעיקר כעסה אלינו שבו הזוג שלה העיז לנשק אותי בלחי,ולשחק אותה בן זוג שלי,היא לא מבינה שהכל היה בשביל להוציא אותי מסיטואצייה מסוכנת שהיתה יכולה להיגמר אחרת לגמרי!
היא לא מוכנה להקשיב לנו,לא לדבר איתנו,לא הכרתי אותה ככה!
אנחנו חברות המון זמן,היא והוא בייחד כמעט שנה,הוא כל-כך אוהב אותה,איך היא יכולה לחשוב שאנחנו האנשים שאוהבים אותה מאוד נעשה משהו שיפגע בה?!