מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אבא ואמא שלא מפסיקים להוריד את הביטחון ופוגעים כל רגע נתון. מה לעשות?

פגועה בת 24 | כתבה את השאלה ב-05/05/21 בשעה 10:47

איך מתמודדים עם דבר כזה כאילו WTF אני הבת שלך מה אוצר המילים שלך מצומצם כל כך שאתה לא יכול לבחור את המילים בקפידה יותר או לכל הפחות לא לפגוע לא לפגוע כמו בול פגיעה חץ ישירות אל תוך הלב מה נסגר עם ההורים של היום שלא נדבר על חוסר הסבלנות וחוסר האהבה החום הנתינה הקבלה האין סופית הוא מתנהג אליי כמו ילדה קטנה מעליב זו מילה קטנה לעומת הפגיעה שלו מול גיסי ואחותי וכל המשפחה וכולם שותקים אין צדיק אחד בסדום מה אני לא רק הבת שלך אני בן אדם תיקח רצועה סביב הצוואר שלי ותחנוק ותהרוג וזהו לגוף אתה לא עושה את זה אבל לנפש שלי בטוח גם גרמת אותה אני אוהבת אותו אבל יש גבול הוא פוגע כל שנייה כל רגע נתון כל רגע כל רגע אני ממש מפחדת כבר לדרוך בבית הזה כי כמה כבר אפשר לקבל כמות גדולה שכזו של פגיעה שלא נסלחת ... הבית ניהיה כמו להבה רק ריבים כל היום איך אפשר לחיות ככה אמא שצועקת כל רגע נתון אבא שצועק משפחה שזורקת אותך בלי להגן עליי (אשכרה אני צריכה שמישהו יגן עלי בגיל 24 כואב לי לקחו לי את המילים הגרון והמצב הנפשי והפיזי שלי איני עובדת כתוצאה מהפרעות אכילה לצערי שנקלעתי אליה ועדיין הם בשלהם אם הם עוזרים מעט מבחינתם עכשיו תורם לצעוק ודי כואב לי וקשה לי רבים עם עצמם ריבים איתי מה אני חפץ הם לא קולטים שהידרדרתי להפרעות אכילה ועדיין כלום אפס אפס דאגה אפס ביחסי אנוש אפס חמלה אפס

אשמח לעצות .. תודה רבה לעונים :(

פגועה צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"