אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לצאת עם ערבי - המשפחה יכולים לפסול אותי על זה?

רותי בת 18 | כתבה את השאלה ב-27/04/21 בשעה 22:03

היי קוראים לי רותי (שם בדוי) אני בת 18 תלמידת כיתה יב, יהודיה, אבל אטאיסטית לא מאמינה בכלום.
יצא להכיר בחור באינסטגרם ערבי, משרת בצבא שלנו כלוחם.
השיחות איתו הולכות מושלם והכל מרגיש לי נכון השאלה אם זה באמת יכול להתקדם?
לי לא מפריע שהוא ערבי שיהיה גם נוצרי כי מבחינתי זה לא מה שחשוב מה שחשוב זה האופי.
בקיצור בקרוב אני כניראה נפגשת איתו?
מבחינתי יש לזה סיכוי אבל מבחינת החברה, המשפחה יכולים לפסול אותי על זה?
רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם יש סיכוי הצלחה למערכת הזוגית הזאת

עדכון מרותי, שואלת השאלה 2021-04-28 00:25:19

תודה על התגובות שהציגו לי דברים שלא חשבתי עליהם..יש כאן אנשים שחושבים שאני מחפשת צומי או שזה שאלה מזוייפת. זה לא אני באמת שואלת מתוך מקום של חוסר וודאות בנושא אני בסהכ בת 18 ולא רוצה לעשות משהו שאתחרט עליו..ולכן אני שואלת
שמור עדכון

ללכת על זה

כן

לא