בן זוג שלי מקבל התקפיי חרדה. מה לעשות?

Kclrtq בן 17 | כתב את השאלה ב-15/04/21 בשעה 16:15

היי מה קורה אני בספק אם קשור לכאן אבל בכוונה כאן אם הייתי שואל בקטגוריה אחרת היום אני בציניות.
אני גבר ויש לי בן זוג ולאחרונה יש לו כמו התקפיי חרדה כאלה ואני מרגיש שזה משפיע גם אליי כיוון שאני אוהב אותו ואני לא רוצה שהוא היה חרד ההורים שלו קבעו לו תור נראה לי אצל פסכולוג אני עוזר לו בזה שאני תומך מחבק ממש לא עוזב אותו לרגע שהוא במצב אני רוצה לעזור בעוד משהו ולא יודע במה וגם בעקבות זה אני גם מפחד שהוא הפגע בעצמו כול הסיפור הזה התחיל לאחרונה ואני באמת יודע ממה הוא נגרם שאלתי אבל גם לא ממש יודע חשבתי בגלל הלימודים אבל לא נראה לי שזה בגלל הלימודים וגם עוד מעט אנכנו מתחילים ללמוד כאילו להגיע לבית ספר ואני לא יודע מה לעשות בדרך כלל שהוא במצב כזה אני רוצה שאני הגיע אליו ומה יכול לעשות האמתי לפניי בערך חצי שנה עברתי הטרדה מינית ואני בטוח שאם לא היה שם את המישהו הזה בתור הבן זוג שלי לא יודע איך הייתי עובר את זה ממש ניסה לתמוך בי.
עכשיו לא קשור לזה עוד מעט יש לשנינו יום הולדת בחודש יוני תציאו לי מה אני יכול לעשות בתור מתנה