כמה פעמים בן אדם נורמלי מקיים יחסי מין בממוצע?

תסביכן בן 23 | כתב את השאלה ב-27/03/21 בשעה 16:19

היי,
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה. כל מאמר מתייחס לזוגיות ולא לרווקות, דבר שהפחיד אותי מאוד כי אני חושב שאני לא תקין אם כך.
אני בן 23, נראה סבבה לפי הסובבים, די ביישן.
עברתי פרידה כשהייתי בן 16 (הייתה האהבה הראשונה שלי והיינו שנה וחצי ביחד) ולקחתי את זה מאוד קשה. מאז אני לא מצליח לרקום קשר עם אף בחורה.
היו לי כמה סטוצים אבל רק עם בחורות שזרקו את עצמן עלי, ולכן גם לא הכי נהניתי (לא הצלחתי לגמור עם אף בחורה חוץ מעם האקסית המצוינת למעלה). כל החברים שלי מתגאים בזיונים שלהם ואני נורא מרגיש מחוץ למשחק.
אני עובד בהייטק ודי סגור על החיים שלי ועל מה אני רוצה, הולך לי בכל דבר שאני נוגע בו חוץ מעם בחורות.
בממוצע יוצא שאני מקיים יחסי מין פעם בשנה (ממש כמו יומולדת...)
קשה לי עם המבוכה השייטים וקשה לי להראות את עצמי.
אני לא חושב שאני נראה טוב וקשה לי להאמין שיש בחורות שמוצאות אותי מושך.
אני בפלונטר של תסביכים בנוגע לעצמי ואני לא יודע מה לעשות
מרגיש כמו עוף מוזר. לא חלק מהחבורה. כולם מזיינים ורק אני בצד, הבחור הטוב שמנופף לשלום עם חיוך נבוך על פניו בזמן שכולם עושים אורגיות על הקירות
מה לא בסדר איתי?
אשמח לשמוע עצות או סיפורים דומים
אני מרגיש לבד..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"