האם נעקצתי? זה נורמלי תגידו לי? הוא צריך לזכות אותי? לפי החוזה מי צודק?

גנבו אותי בת 27 | כתבה את השאלה ב-14/03/21 בשעה 17:36

שלום לכולם.
אקצר ככל שניתן.

לאחרונה עלה לי רעיון להקים מיזם עסקי.
ניגשתי ליועץ עסקי ושילמתי לו סכום מסויים על הפגישה. עד כה הכל בסדר ולגיטימי.
בפגישה החלטתי לצאת איתו לדרך וחתמנו על חוזה.
בחוזה במפורש כתוב והוא בעצמו אמר שאפשר להתחרט ולקבל החזר עד שהצלחנו להביא לסגור ראשונה לעסק שלי.
עשיתי תשלומים ויצאתי משם.

בחסדי שמיים עשיתי עם עצמי חושבים והתעייצתי עם עוד אנשים שעושים יום יום עסקים אם נדייק את האמץת נתקלתי באחד מהם במקרה לדעתי הכל מלמעלה וזה בנאדם שעסקים זה שמו השני אמר לי לא להיכנס למודל הזה וממש לברוח.

חוזרת לעיניין. ליועץ לא העברתי כסף מלבד התשלומים והודעתי לו שאני מבטלת.
כמובן שאמר שחבל מאוד אבל יחד עם זאת גער בי שהוא אשכרה ישב על המודל הזה וקיים פגישות במשך יומיים ימים רצופים( ממתי מקיימים פגישות בשישי שבת?) אבל מילא.. בקיצור שלח לי צילום מסך שכתוב בה ההוראה קבע בוטלה.

לא קיבלתי אסמכתא תקינה.עכשיי אני ניגשת לעיניין המרכזי..

אני רואה שתשלום אחד כן ירד ואחכ אין יותר חיובים זאת אומרת שכנראה החליט על היומיים של העבודה שלו הוא לקח לי 1000 שקל. זה נורמלי תגידו לי? הוא צריך לזכות אותי? לפי החוזה מי צודק?

יש לי אפשרות לדרוש ממנו שיזכה אותי?
מזכירה שבחוזה רשום שאם לא התבצעה עסקה העסקה מבוטלת.

אני רותחת מעצבים.

עזרה.
איך אני מתנהלת?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"