ממש חרמן אבל ללא בת זוג, מה לעשות?

מישהו בן 17 | כתב את השאלה ב-20/06/14 בשעה 14:02

טוב, שלום לכולם...
אני בן 17, לא בתול כבר די הרבה זמן, והבעיה שלי היא שאני בתקופת יובש קשה.
לא יודע למה, לפני כמה חודשים לא הייתה לי בעיה בתחום, אבל לאחרונה אני פשוט לא מצליח למצוא ... הכוונה למישהי. באמת שאני לא מבין למה...
בכל מקרה אני בטוח שאתם מבינים שעם התקופת יובש אני גם נהיה חרמן בטירוף...
עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא אוהב לאונן.. לא יודע למה פשוט לא מרגיש לי נכון לעשות את זה לבד, תמיד הייתי צריך מישהי איתי.
לא יודע כבר מה לעשות, אני משתגע, אני מרגיש שאני הולך להתפוצץ (בגלל שאני חרמן ואין לי איך להוציא את זה!)
אממ, אני אהיה כנה... לאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על להזמין נערת ליווי.... אבל אני לא עושה את זה בנתיים בגלל שאני בן 17 ולפי מה שהבנתי זה לא חוקי.
הבעיה היא שאני לא יודע כבר מה לעשות,אני באמת חייב לפרוק את זה כבר, ולא יודע למה פשוט בחודשים האחרונים לא הולך לי עם בנות, וזה מאוד מוזר לי כי לפני כן הכל היה הולך חלק...
בכל מקרה, מה אתם אומרים? מה אני עושה עכשיו ?! וגם רציתי להתייעץ לגבי הנערת ליווי, האינסטינקט הראשוני שלי אומר לי לא אבל אני פשוט לא יכול להתאפק..
תודה רבה רבה לעוזרים !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"