אני חושבת שלבן זוג שלי יש חוסר בטסטוסטרון, איך להגיד לו?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-31/01/21 בשעה 17:32

היי לכולם,
אני בזוגיות כבר 4 שנים עם בחור מקסים. אנחנו גרים ביחד כבר קרוב לשנה ולומדים את אותו המקצוע באוניברסיטה.
היו לנו לא מעט עליות וירידות במהלך השנים האחרונות אך את כולם צלחנו. שנינו מאוד נאמנים וזוהי בעיקר הסיבה שבגללה אני שואלת כאן. לא רוצה לבגוד בו או להיפרד ממנו בגלל סיבה לא מוצדקת שכזו.
בשנים הראשונות לקשר קיימנו יחסי מין בכל הזדמנות אפשרית. היו לנו חיי מין שאני חושבת שיש למעט מאוד מהזוגות היום.
בשנה האחרונה הוא מתחרמן הרבה הרבה פחות (מקצב של פעם ביום-יומיים לפעם בשבוע בקושי!).. ניסיתי לדבר איתו בכל דרך אפשרית וכשאני אומרת לדבר אז זה לגמרי לדבר לליבו, בלי לשפוט ובלי להתנהג כאילו הוא חייב לי משהו, שיחה רגועה לחלוטין, ועדיין כלום לא עזר. הוא בעצמו לא יודע מה מקור הבעיה, מתחיל להתגונן ישר וטוען שאין כלל שקובע כמה פעמים בני זוג אמורים לקיים יחסי מין..
אני חייבת לציין שאני יודעת שהנושא מאוד רגיש, ולעתים זה רק מוסיף לחץ ומביא לנזק יותר מאשר תועלת. הסיבה שגרמה לי לפתוח את זה איתו הוא גם כשאנחנו כן מקיימים יחסי מין, ״האיכות״ של זה צנחההה ואני לא מגזימה. כבר 5 חודשים שלא עשינו משחק מקדים ולא התמזמזנו, לא תוך כדי היחסי מין ולא לפני. הגיוני?
אני יודעת שכאן הכל אנונימי ולא נעים לי בכלל ״להחמיא״ לעצמי, אבל על מנת לחסוך זמן וטרחה לאלה שמתכוונים לחשוב או לכתוב בכיוון: אני צעירה, נראית טוב, מתאמנת באופן קבוע, מלאה איפה שצריך, גבוהה, יש לי הרבה הרבה מחזרים, נקייה, מתקלחת 3 פעמים ביום ומצחצחת שיניים פעמיים ביום פלוס מי פה כל כמה שעות. כל מי שמכיר אותי יודע שהמאפיין העיקרי שלי הוא שאני נראית ומריחה כאילו יצאתי ממכון יופי ומקלחת 24 שעות. תאמינו לי שהבעיה היא לא כאן.
אני בחורה מאוד מינית, אני אוהבת את המיניות שבין בני הזוג ואחת הסיבות למה נכנסתי איתו למערכת יחסים היא שהוא היה יכול לעמוד בקצב שלי... זה חשוב לי מאוד, אני לא יכולה לסבול להיות עם מישהו ולחשוב על משהו אחר חוץ ממנו בקטע הזה.
התעניינתי וקראתי וככל הנראה יש לו חוסר בהורמון הטסטוסטרון. כל התסמינים שראיתי יושבים בול עליו.
אני לא יודעת איך לעשות את זה. לא רוצה לפגוע בו ולהגיד לו שיש סיכוי שיש לו בעיה. בו זמנית זה פוגע מאוד במערכת היחסים מהצד שלי וקשה לי מאוד מאוד עם זה..
אני יודעת שהוא לא בוגד בי, אנחנו גרים ביחד והוא נאמן בקטע מטורף.. הוא נמשך אלי אני יודעת, אני רואה איך הוא מסתכל לי על הגוף כשאנחנו בבית או כשאני יוצאת מהמקלחת או שמה תחתונים סקסיים.
איך אני פונה אליו בנושא מבלי לפגוע בו או להרוס לנו את הקשר?.
תודה מראש לכולם. זה לא מובן מאליו שנכנסתם והשקעתם מזמנכם כדי לעזור לי לפתור בעיה אישית.
תודה!!!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"