למה הבנות בארץ כאלה?

עצוב בן 18 | כתב את השאלה ב-16/01/21 בשעה 17:36

שלום , זה פוסט שהוא סוג של פריקה אם תרצו לקרוא לזה ככה.
אני בן 18 והאמת שאני באמת לא מבין למה הבנות בארץ כאלה , 90 אחוזים מהן חושבות שהן מלכות היופי הכי יפות בעולם עם דרישות מפה עד להודעה חדשה ומשחקות משחקים שהראש כבר מתפוצץ ושלא נדבר בכלל על כך שהן מתבטאות בצורה מגעילה .

ויש 9 אחוזים מהבנות שאין להן ביטחון ואם אתה כבר מחמיא להן אז הן אשכרה לא מאמינות לך כי או שהן נפגעו מבנים או שלא יודע וכל הזמן חושבות שאתה פלרטטן.

אני אגיד את האמת אני לא מדבר עם כמה בחורות במקביל כי זה פשוט לא אני אבל אם מישהי תדבר עם כמה בנים במקביל זה יפריע לי אבל זה בסדר כי היא לא מחויבת לי אבל אם הגבר ידבר עם כמה בנות אז זה אוי ואבוי .

בקיצור נמאס ואני מקווה שאולי בדור הבא זה ישתנה , אני לא פה במטרה לפגוע וגם אם מישהי תגיד "אבל אני לא כזאת " זה לא עוזר . אני חושב שעדיף לקחת את הרגליים וללכת למקום אחר שאפילו אם יהיה קשה שם אז שיהיה קשה בצורה נעימה .

עדכון מעצוב, שואל השאלה 2021-01-16 23:06:09

אני מרגיש שאני חייב להסביר כי יש פה אולי כמה בנות שמרוב עצבים על חוסר הבנת הנקרא הן הפכו את דבריי למשהו שבכלל לא הצגתי .

לא דיברתי על זה שלא הולך לי עם בנות , לא דיברתי על אינסטגרם , לא דיברתי שמישהי לא אהבה את איך שאני נראה כי אלו לא הבעיות ובכלל לא מה שכתבתי.

אני דיברתי על האופן שהן מתבטאות עם זה השחצנות או האובר ביטחון לפני המערכת יחסים או גם במהלכה . תקראו את מה שכתבתי ואז תבינו שמה שכתבתם הוא לא נכון .
שמור עדכון