קיזוז הפסדים בבורסה - החזרי מס

תומר בן 27 | כתב את השאלה ב-04/01/21 בשעה 18:19

היי חברים
אני סוחר בבורסה מאז חודש ינואר 2020 ועד היום - שנה
בחברת ברוקר COLMEX למי שמכיר
בכל אופן, ברוב השנה עד תקופה מסויימת עשיתי המון שטויות וטעויות של מתחילים
שעלו לי ביוקר
הפסדתי בסך הכל כ 50אלף ש"ח (מראש אני אומר שאני לא מבקש המלצות או דעות לגבי זה, אני יודע היכן טעיתי ומה לעשות אז תודה מראש חח היום אני די מצליח להרוויח והרבה יותר שקול וזהיר)

בכל מקרה, הפסדתי כ50 אלף ש"ח
בשבוע האחרון שמעתי על משהו שנקרא החזרי מס הפסד\קיזוז הפסדי הון
ניסיתי לקרוא בנושא ולא הצלחתי איך להבין
הדבר היחידי שהבנתי זה שזה בתוקף למשך 6 שנים ושמי שזכאי מקבל 25%החזר

כדי לנסות להסביר את עצמי קצת יותר טוב משום שאני קצת גרוע בלהתנסח
הפקדתי בחשבון ברוקס 70אלף שח(20,000 דולר כי אני סוחר בבורסה האמריקאית)
והפסדתי כ 50 אלף שקל(15אלף דולר) נשארתי בסהכ עם 5000$
הרווחתי הפסדתי הרווחתי הפסדתי, המון פעולות קניה ומכירה הרבה מסחר תוך יומי וסווינגים

אחרי כל הניסיון להסביר מה עברתי בשנה הזאת בתחום
אלה הם השאלות-
+האם אני זכאי לאיזשהו החזר מס\קיזוז הפסדים ?
+איך אני עושה את זה? האם אני מקבל איזשהו החזר רק כאשר אני "מממש רווח"?בעצם מושך כסף לחשבון בנק הפרטי שלי
+עד כמה מורכב ומסובך כל הנושא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"