האם אפשרי להתפרנס מידע כללי?

יוגורט תות בן 34 | כתב את השאלה ב-03/01/21 בשעה 11:43

בלי להצטנע, יש לי יותר ידע כללי מרבית האנשים. זה לא "מתלהב מעצמי", זה פשוט אובייקטיבית אני יודע טיפה על כל נושא. והידע שלי בהחלט מספיק בשביל לדעת שיש תחומים בהם אני יכול סתם לספר סיפורים (ביולוגיה, אסטרונומיה), לבין תחומי ידע מקצועי ומעניין (אופטיקה). שמתי לב שיש בפייסבוק קבוצות של ידע כללי. העלתי שם כמה פוסטים והם קיבלו אלפי לייקים.
זה נחמד לאגו לכתוב משהו שהרבה אנשים יאהבו לקרוא. אבל חשבתי לי: האם יש דרך לעשות מזה כסף? להעביר הרצאות על נושאים בהיסטוריה/חלל/מדע/בעלי חיים וכדו'?

לשחק בכל מיני שעשעוני טריוויה זה לא בשבילי וזה לא נחשב "לעשות כסף". זה בידור (לא שזה רע) ויש הבדל בין לענות על שאלות של המנחה לבין לספר. אני יותר בקטע של לספר על נושא כלשהו.

חשבתי אולי יו-טיוב? זה לא מעט השקעה ולא יודע אם תהיה תשואה כלשהי. אחרי הכל, לשים פורסמת למכונות גילוח או משהו באמצע סרטון על סופר-נובה זה מגוחך.

אז רעיונות איך לעשות כסף מידע כללי רחב?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"