איך למצוא עבודה בשכר מעל 12 אלף בלי תואר? בפיננסים

שני בת 22 | כתבה את השאלה ב-03/01/21 בשעה 20:26

היי
אני עובדת בבנק גדול כבר כמעט שנה, מרוויחה 9600 ברוטו, יוצא 8 נטו שזה סכום כלום ושום דבר על 208 שעות בחודש ובונוס שנתי של משכורת אחת, שזה גם בונוס מאוד נמוך. אני בנקאית שמתמחה בעיקר בפעולות בניירות ערך והבורסה ופחות בכל השאר
מלבד זה התנאים הם החזר מוניות ואוכל חופשי בקפיטריה ומתנות כל הזמן שכאילו נועדו להשתיק על השכר הבזיוני
אני מתכננת לקחת משכנתא עוד שנתיים וצריכה לחסוך, קשה לי למצוא עבודה במיוחד בתקופת הקורונה עם שכר גבוה ממה שיש עכשיו כי אני חייבת לממש את הפוטנציאל שלי ולקבל לפחות את השכר הממוצע במשק שזה סביבות ה12
חשוב לציין שאני עובדת טובה, מסודרת, תמיד יש המלצות עליי ולקוחות אוהבים אותי מאוד.אני רוצה לעבוד שנה ולקבל את הבונוס ולעזוב לעבודה יותר מרוויחה. השאלה לאיזה תחום כדאי לי ללכת?
תחום בתי ההשקעות? מיטב דש ואלטשולר למינהם? איך התנאים שם והאם מקבלים גם לא בוגרי תואר אלא רק עם נסיון? בנקאית ניירות ערך עם ניסיון של שנה בבנק מוביל בארץ עם מכתב המלצה, יש ביקוש? ואיפה למצוא? מרגישה שפוסלים אותי כי אין לי תואר למרות שיש לי ידע של מישהי עם תואר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"