מתחם הייעוץ של לוינסקי

עשיתי עם חבר שלי סקס בזמן מחזור בלי קונדום. יש לי ממה לפחד?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-03/12/20 בשעה 12:39

היי אני ממש בחרדות ואני מפחדת והחלטתי לשאול.
אז אני הייתי בזמן מחזור וגם זה היה בתחילת המחזור (ביום השני ויש לי שבוע מחזור) וכנראה ויצאו לו טיפות אהבה.
עכשיו אחרי חודש מאחר לי המחזור כבר יומיים והתחילו לי כל הפחדים
אשמח בבקשה שתעזרו לי.

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2020-12-09 12:00:00

היי לכולם ותודה רבה שעזרתם לי!
מסתבר שלא קרה כלום המחזור איחר בגלל דלקת בדרכי השתן
הלכתי לרופא והוא הסביר את המצב נרגעתי תודה רבה לכל מי שענה ועזר פה!
אתם מקסימים בטירוף.
מרפאת לוינסקי קצת כואב שאין רגישות בכל זאת אני עדיין נערה וכן עלו החששות גם לפני כמובן אך בכל זאת קיימתי יחסי מין דיברתי עם הרופאת נשים שלי ואני מצוטטת "קיום בזמן מחזור כשיצאו טיפות אהבה אין סיכוי להיכנס להריון וגם אם כן הסיכוי מאוד נמוך"
הוא לא גמר בתוכי וכן כנראה שהייתי צריכה לרשום את זה מההתחלה
אך בכל זאת תודה רבה והמשך יום נעים!
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"