מתחם הייעוץ של לוינסקי

לאחר שבוע מהביוץ ושמונה ימים לאחר קיום יחסים שרובם נעשו עם קונדום אבל למשך דקה נעשו ללא. היה לי ״הכתמה בין ויסתית״

מפוחדת בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/11/20 בשעה 14:40

היי אז כפי שנאמר בכותרת ראיתי כמה טיפות דם על סדין המיטה כאשר ישבתי, לפני שבוע בדיוק בייצתי ושמונה ימים לפני קיימתי יחסים עם בן זוגי בהתחלה עם קונדום ולמשך שתי דקות בערך בלי כשלבן הזוג שלי לא עמד.. (אני יודעת שזה מסוכן וכבר לקחתי הכל לתשומת ליבי) שבוודאות לא נושא שום מחלת מים כי הוא עבר בדיקה והוא הראשון שלי-משמע גם אני לא חולה בשום מחלת מין, בנוסף מציינת שעבדתי כל השבוע ככה שלא יצא לי לאכול כמו שצריך, דילגתי רוב השבוע על ארוחות בוקר ולרוב על הצהריים-מציינת הכל כי אולי זה יכול להשפיע.
בכל אופן עוד שבוע אני צריכה לקבל מחזור ואני בחששות, אשמח לקבל את עזרת מרפאת לוינסקי או מבחורות שחוו הכתמה בין וויסית.
תודה רבה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"