מתחם הייעוץ של לוינסקי

הוא אמר לי שבחיים הוא לא שם קונדום ואני רוצה להמשיך לשכב איתו. מה לעשות?

בת בת 17 | כתבה את השאלה ב-23/11/20 בשעה 10:24

אז ככה חברות שלי הכירו לי מישהו שנראה ממש טוב לדעתי , בן 21 גדול ממני , אבל אני מאוד בוגרת לגילי ואני רגילה לצאת עם גדולים ממני אני לא רואה עיניין רב בלצאת עם בנים בגילי, עכשיו בתקופה האחרונה אני מנסה להתמקד בדברים החשובים ולא בבנים או בלבנות קשר אז החלטתי בנתיים שסטוצים זה יותר מתאים לי , אז קבענו ניפגשנו דיברנו יחסית הרבה ולפני ששכבנו עשיתי לו ביד ויצא לו נוזל כיאלו הוא גמר אבל לא , זה לא היה גם ״ טיפות אהבה״ כי זה ממש לא היה טיפות זה היה יחסית הרבה כמו גמירה אבל הוא לא עדיין הזין שלו עמד ובכל זאת שכבתי איתו בלי קונדום , אחרי שניסיתי לשכנע אותו והוא פשוט אמר לי שטיות כמו שהזין שלו לא עומד בתוך קונדום ושבחיים הוא לא שכב עם מישהי עם קונדום ושהוא יגמור בחוץ וכל השיחה הזאת שנינו ערומים עוד שניה שוכבים אז לא יכולתי פשוט לקום ולהתלבש ולהגיד זה לא מתאים לי וגם רוב האנשים היו עושים ככה אם זה היה מצב כזה והיו מעדיפים להתמודד עם זה אחרי, ועכשיו זה אחרי ואין לי מושג מה אני אמורה לעשות בבקשה תעזרו לי מה ללכת לקנות כדור נגד הריון או בדיקה ??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"