הוא ברח מהדייט בלי לשלם. למה?

לא מבינה בת 24 | כתבה את השאלה ב-03/11/20 בשעה 21:42

יצאתי לבית קפה קטן ליד הבית עם מישהו מהטינדר. לפני שאתם קופצים עלי, הם פועלים לפי ההנחניות של התו הסגול.
אני רוצה גם לציין שאני אישה יפה. יש לי הרבה מחזרים ולא חסר מאצ'ים בטינדר. הכרתי מישהו שגדול ממני בקצת וישר נדלקתי. התמונה שלו הורסת והוא סיפר לי הרבה והיה ממש כנה וזה גם עשה לי את זה. הוא הגיע באיחור של כמה דקות אבל עדיין היה כיף והזמנו הרבה משקאות וקינוחים והכל זרם.
בסוף קיבלנו חשבון ויצא 150 שקל. המקום קצת יקר אבל חשבתי שהוא בסדר עם זה גם בגלל שהוא הזמין לא פחות ממני.
ואז הוא הוציא כסף ושם על השולחן. שאלתי אותו אם הוא בטוח שהוא לא רוצה שאני אשלם חלק והוא צחק כזה ואמר מה, אז אמרתי שאם בא לו אני אשלם חלק. ואז הוא אמר שמתי 75 ואת שמה את החצי השני.
אז אמרתי לו שחשבתי שהוא שם הכל, והוא צחק ואמר שלא. ואז היו כמה שניות של חוסר נעימות ואז הוא פשוט קם ולקח את ג'קט שלו ויצא משם. בלי להגיד ביי, בלי להגיד משהו אחר, בלי לוודא שיש לי איך לשלם כי לא הבאתי מספיק כסף. עמדתי שם כמו אהבלה ואז המלצר בא וראה את הסכום ושאל אם אני צריכה עוד רגע. בסוף יצא שהייתי צריכה להתחנן שיחכה כמה דקות ושיתן לי ללכת למשוך כסף. אז הוא הביא את המנהל משמרת שראה שאני בוכה, אז הוא אמר לי להשאיר את הרשיון נהיגה כדי לוודא שאני אחזור לשלם, כאילו אני פושעת או משהו. רציתי לקבור את עצמי ולא האמנתי שמישהו יעשה לי דבר כזה. אף פעם לא עשיתי למישהו רע או פגעתי וזה לא הגיע לי. אני לא חושבת שאחזור לסמוך על גברים שוב ואני לא יודעת איך לצאת מזה. חסמתי אותו וגם בטינדר אבל עדיין קשה לי להתגבר.
אני אשמח לעצות ולחיזוקים. תודה מראש.