מה מעודד מתנגדי חיסונים להיות בטוחים שרוצים לפגוע בהם?

לולי בת 31 | כתבה את השאלה ב-29/10/20 בשעה 16:52

שלום לכולם,

לאחרונה אני נחשפת ליותר ויותר קונספירציות של אנשים עם דמיון מפותח ורמת משכל נמוכה בנושאי: קורונה, חיסונים, G5 (לא נכנסת בכלל לעניין העולם השטוח, בעיני זה אינדיקציה לאשפוז בכפייה)

כאימא לתינוקת אני מאוד מטורדת. רוב החשיפה שלי היא דרך קבוצות של אימהות, וכל פעם שאני קוראת פוסט בנושא או שרשור תגובות של מתנגדי חיסונים אני ממש מרגישה פיזית לא טוב.
אני לא באה מתחום הרפואה, אבל אני כן עובדת בעולם הרפואי ובשני התארים שלי למדתי איך לגשת למאמרים ומה זה מקור מהימן.
לא צריך תואר מאוניברסיטה בשביל לדעת מה ההבדל בין קרינה מייננת לבלתי מייננת.
לא צריך השכלה כלשהי בשביל לדעת שמפוליו מתים או נשארים עם נכויות קשות מאוד לכל החיים. (מכירה אישה עם נכות קשה מאוד בעקבות פוליו, זה נורא!)
נדרש רק הגיון בריא בשביל להבין שלא יכול להיות שכל העולם עשה יד אחת בנושא קורונה. קורונה חייה קיימת ובועטת. יש מספיק מאמרים מכל העולם בשביל להבין שזה לא סתם שפעת קלה!

השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים:
דבר ראשון איך להוריד את הלחץ מעצמי. אני לא נכנסת לוויכוחים ברשתות חברתיות לא כי אין לי מה לומר, פשוט כי אני לא יודעת להתמודד נפשית. קשה לי שאני מביאה רשימה של עובדות ואז באה סתומה שלא סיימה בגרות ואומרת שהיא לא מחסנת כי זה גורם לאוטיזם. זה ממש גורם לי לעגמת נפש. אני לא יודעת לוותר ולשחרר, נגררת עם תחושת התסכול במשך ימים.

שאלה שנייה, והיא כנראה דיון פילוסופי יותר:
למה כל כך קל לשכנע בקונספירציות וכל כך קשה לקבל את האמת? במיוחד שהאמת היא לטובתנו ברוב המקרים.
למה אנשים בטוחים שהממשלה מנסה להרעיל אותם, שמנסים לפגוע בהם, לעקוב אחריהם??? (חמודה למה שמישהו ירצה להשתיל לך שבב??? את לא מעניינת אף אחד!)

פרקתי. מקווה לדיון ענייני.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"