הדיירים בבנין שלי הקימו בית כנסת בבניין, זה עושה לי רעש מה לעשות?

מתקשה לישון בת 23 | כתבה את השאלה ב-10/10/20 בשעה 22:15

מאז הקורונה, נפתחו הרבה בתי כנסת מאולתרים בכל רחבי הארץ, כולל בבניין שאני גרה בו. כמה דיירים החליטו לפתוח בית כנסת בחצר האחורית של הבניין... עם יציאת נשים, שלטים, איורור, צלייה, כסאות, שולחנות, הכל! כבר הרבה זמן שההורים שלי מתעוררים מהתפילות האלה מוקדם מוקדם בבוקר ומתעצבנים מאוד ובצדק. עד עכשיו לא התעוררתי מהתפילות שלהם בניגוד חהורי אבל לאחרונה גם בחדר שלי התחילו לשמוע אותם. זה כבר כמה וכמה ימים ככה, כל בוקר אני מתעוררת שלא משעון מעורר או מיקיצה טבעית אלא בגלל שהם החליטו לשיר ולצעוק לי מתחת לבניין ולזה הם קוראים תפילה! פניתי למשטרה, לא אכפת להם... פניתי למוקד, לא יכולים לעשות כלום לגבי זה כל עוד לא מדובר בהתקהלות של 20 איש וגם אז שאני אבוא ואצלם אותם כדי להוכיח למוקד את זה... שיא החוצפה! למה לא... כי זה לגיטימי להיות אנוכי לגמרי ולא לחשוב על הסובבים אותך וכי זה הגיוני שאני אנסה לצלם במידה ויהיו שם 20 איש כדי שיראו אותי מצלמת אותם ואחרי זה יחשבו על איך לנקום אותי או חמור מכך לדקור אותי. דיירים אחרים גם התלוננו אבל זה לא עזר, הבנתי מהוריי שאפילו כעסו מאוד על שהעזו להתלונן. קשה במיוחד גם כשועד הבית גם דתי אז הוא לא עושה שום דבר בנידון. אני אובדת עצות, מדובר בשטח שהם ניכסו לעצמם, לקחו שליטה מבלי לשאול! ועוד עושים בו רעש כאוות נפשם מבלי לחשוב על אחרים! אני לא רוצה ללכת לשים שלטים אנונימיים שם שהם עושים רעש ושהם עושים חטא, שזה גזל שינה או משהו כזה כי עלולים לתפוס אותי בקלות מאוד ואז כמו שאמרתי... לא בא לי שינקמו בי ובהוריי ואו חמור מכך ידקרו אותי. אנשים לא צריכים לחיות בחשש לדבר, ובמצב של חוסר אונים כזה בחסות החוק, מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "