ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 305748
אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

נמאס לי להיפגע, למה אין אמון בגברים בקהילה?

ג'וני בן 21 | כתב את השאלה ב-12/10/20 בשעה 10:40

היי, אני בן 21 אחרי צבא כבר וחושב שאני מוכן למשהו רציני כבר, הכרתי מישהו ממש חמוד בטינדר ואחרי התכתבות עברנו לוואצפ, אחרי זמן מה הוא נעלם ואחרי יום שלם שהוא לא ענה הוא אמר לי שהוא חזר לדבר עם האקס והם בחרו לתת צ'אנס נוסף.. למה לעזאזל אז הכרנו בטינדר למה??? למה גברים לא מבינים שזה פוגע רצח. אני אחרי שנתיים בלי זוגיות כי קרה לי דבר דומה וזה שוב קרה, אין לי אמון יותר!! למה זה ממשיך לקרות? אני כבר חסר תקווה לזה שבאמת יהיה מישהו נורמלי כי גם אלה שטוענים שהם מחפשים משהו רציני בפועל אחרי שזה נהיה רציני הם לא רוצים למחוק את האפליקציות היכרות או שהם חוזרים לאקסים.. אחר כך מתפלאים למה גברים בקהילה לא רוצים משהו רציני.. זה בדיוק הסיבה לדעתי
יש למישהו עצות איך בכל זאת להתגבר על זה? כי אני איבדתי אמון סופית.. ותנסו להבין אותי כי שנתיים לא הייתי בזוגיות בגלל זה ואז שבחרתי סוף סוף לתת אמון שוב אז שוב דבר כזה קורה אז קשה אחר כך לסמוך על מישהו שוב, כל הזמן יש לי עכשיו פחד שדבר כזה יקרה וזה מונע ממני להכיר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"